Britney Spears a împlinit 39 de ani. Cum s-a fotografiat artista de ziua ei

Data publicării:
Britney Spears, instagram
Descriere foto: Britney Spears, instagram

Desemnată Prințesă Pop, cu o carieră de mai bine de 20 de ani, Britney Spears împlinește astăzi 39 de ani. Artista s-a fotografiat alături de omul care îi este alături necondiționat.

Sărbătoare mare pentru Britney Spears. Artista împlinește astăzi 39 de ani și a postat și primele fotografii la această vârstă frumoasă. Aceasta s-a pozat alături de iubitul ei, Sam Asghari, în vârstă de 26 de ani.  Cântăreața a împărtășit cu fanii cele două fotografii adorabile. Britney purta un top alb, care îi lăsa abdomenul la vedere, în timp ce iubitul ei și-a pus o mână jucăuș, după gâtul artistei: ”La mulți ani mie!”, a scris Britney Spears în dreptul primei fotografii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

În cea de-a doua fotografie, iubitul ei îi dă un sărut pe obraz în timp ce ea își pune mâinile pe șolduri și zâmbește în timp ce privește în sus. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Odată ce au fost publicate cele două fotografii noi ale lui Britney, fanii ei s-au îndreptat rapid către comentarii pentru a-i ura toate gândurile bune de ziua ei  și pentru a o complimenta pentru cât de frumos arătă la această vârstă: „Așa de frumoasă/ La mulți ani, regină / Meriți toată fericirea din lume! Cel mai bun cuplu din univers”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel