Britney Spears a ajuns de nerecunoscut. Fanii au rămas socați de apariția vedetei

Data publicării:
Britney Spears, instagram
Descriere foto: Britney Spears, instagram

Britney Spears nu mai este aceeași divă pop care aduna mii de oameni la concerte. Vedeta s-a cofruntat cu probleme grave de sănătate și a fost chiar a fost internată într-un institut de tratare a bolilor mintale, lucrur care a schimbat-o radical pe artistă.

Problemele din viața lui Britney Spears și-au pus amprenta și pe fizicul ei. Recent, diva de altădată s-a pozat, în casă, nemachiată, cu o pereche de ochelari de vedere pe nas, îmbrăcată într-o cămașă cu carouri roz și alb și o pereche de pantaloni negrii, largi, în timp ce încerca să schimbe un bec la casa ei din Thousand Oaks. Artista nu mai pune accent pe felul în care arată și se bucură de momentele petrecute alături de iubitul ei.

"Am vrut să vă arăt cum arăt într-o zi oarecare. Pot să devin nesigură când mi se fac fotografii pentru care nu sunt pregătită. Întotdeauna am depus mult efort în apariția mea, dar uneori este plăcut să nu încerci atât de mult." a spus artista pe contul personal de instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram versus Reality !!!! I wanted to show you what I really look like on a daily basis ???? !!!! I can get insecure when photos are taken of me that I’m not prepared for ….. so I have always put so much effort into my appearance … but you know sometimes it’s nice to not try so hard and pull down your walls every now and then !!!! It takes a lot of strength to do that !!! PS another fun fact about me …. instead of cheerleading I played ball ???? in school and I was the point guard … I called the shots ???????? but dear God we sucked … we only won 3 games each season ???????????? !!!!! Psss in these pics ….. I was trying to fix a light ???? but realized I was too short ????‍♀️????‍♀️????‍♀️???????????????? !!!!

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears) peGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel