Britney Spears, vești proaste pentru fani: "Îi e frică de el"

Data publicării:

Britney Spears nu mai este aceeași divă pop care aduna oamenii în concerte în urmă cu ani de zile, iar problemele din viața ei par să nu se mai termine.

Vești proaste pentru fanii Britney Spears care speră să o vadă din nou pe scenă. Potrivit avocatului ei, ea nu va ajunge pe scenă atâta timp cât tatăl ei Jamie rămâne conservatorul și responsabilul carierei sale. Cazul de conservator al lui Britney Spears tocmai a luat o turnură revelatoare, întrucât avocatul ei i-ar fi spus unui judecător că superstarul pop nu va reveni la performanță atâta timp cât tatăl ei Jamie Spears are vreo supraveghere sau control asupra carierei sale. Această afirmație a avut loc în timpul unei audieri din 10 noiembrie la Los Angeles pentru a stabili dacă tatăl artistei, în vârstă de 68 de ani va rămâne sau nu conservator al fiicei sale de 38 de ani, potrivit Us Weekly. Avocatul lui Britney a susținut, de asemenea, că Britney Spears este speriată de tatăl ei: „Clientul meu m-a informat că îi este frică de tatăl ei. Ea a mai declarat că nu va evolua atâta timp cât tatăl ei este responsabil de carieră. Suntem într-adevăr la o răscruce de drumuri.”, a susținut Samuel D. Ingham III în timpul ședinței. 

Publicația a raportat că unul dintre avocații lui Jamie, Vivian Lee Thoreen, a declarat că afirmația lui Britney a fost auzită și a susținut că Ingham nu i-a permis lui Jamie să vorbească cu fiica sa. Judecătorul a ajuns să îi permită lui Jamie să rămână în prezent în funcția sa de conservator asupra proprietății lui Britney și a mutat ședința la o dată viitoare. 

Aceasta este cea mai recentă evoluție în lupta lui Brit pentru ca tatăl ei să fie înlăturat din funcția de conservator. Pe 3 noiembrie, avocatul ei a depus documente în care a declarat că starul pop „dorește” ca firmă de capital privată Bessemer Trust Company să fie „singurul conservator al averii sale”, în documentele judiciare obținute de HollywoodLife. Această dorință, dacă ar fi acordată, l-ar îndepărta pe tatăl lui Britney de poziția sa de conservator pe care o deține din 2008.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel