Brigitte, supărată foc din cauza lui Florin Patramă. Vedeta cere separarea bunurilor: „Nu mai suport”

Data publicării:
Brigitte Pastramă, captura foto Antena Stars
Descriere foto: Brigitte Pastramă, captura foto Antena Stars

Brigitte are mari probleme financiare. Vedeta vrea separarea bunurilor de Florin Pastramă. Ce i s-a întâmplat fostei soții a lui Ilie Năstase?

Brigitte și Florin Pastramă sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Chiar dacă dragostea lor este foarte puternică, problemele financiare le dau mari bătăi de cap. Din cauza unor datorii făcute în trecut de Florin Pastramă, i-a fost blocat contul lui Brigitte. Vedeta s-a enervat rău și l-a luat la rost pe soțul ei. 


„Astăzi am fost anunțată că mi s-au luat 72.000 de euro din cont! M-a anunțat de la bancă acum că mi-au blocat contul. Pentru că avem cont comun! Nu trebuia să dăm prima rată pentru casa din Dubai? Proastă am fost că am pus pe cont comun! Nu mi se pare normal! Tu spui că ești bogat, dar nu ai venit cu un leu acasă atunci când ai vândut terenul. Îi dai totul lui frate-tu și Simonei ăleia de i-ai scos mașina de la amanet. Nu mai suport!”, l-a luat la rost Brigitte pe Florin Pastramă în cadrul emisiunii pe care o au la Antena Stars. 


Mult mai calm, Florin Pastramă a explicat că lucrurile sunt mult mai simple de atât, iar soția lui nu va pierde niciun ban, deoarece vor merge și vor demonstra că acei bani îi aparțin vedetei, nu soțului ei. 


„Noi avem un cont comun cu banii lui Brigitte. Cei de la bancă atunci când au văzut și numele meu, l-au blocat. Dar nu i-au luat banii. Ea va putea dovedi că este contul nostru, dar banii ei, iar atunci contul se deblochează”, a explicat Florin Pastramă.


Brigitte îi cere soțului ei convenția materială de separare a bunurilor. Vedeta spune că s-a săturat să aibă probleme din cauza datoriilor acumulate de Florin Pastramă în trecut. 


„De doi ani de zile spun că vreau să facem o convenție matrimonială. Aia am avut și eu cu Ilie. Tu nu ai adus niciodată actele pentru că nu ai timp. De aia toată ziua fac totul numai eu. (...) Până în momentul în care nu strângi actele ca să facem convenția materială de separare a bunurilor, pentru că nu mi se pare normal ca eu să suport problemele tale și munca mea de o viața să se ducă pe apa sâmbetei pentru proasta gestionare a treburilor altora. De astăzi ești liber să te ocupi”, a încheiat Brigitte.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel