Brigitte și Florin Pastramă și-au spus ADIO. Care este motivul separării

Data publicării:

Brigitte și Florin Pastramă au luat-o pe drumuri separate. Decizia a fost luată de Brigitte Pastramă, care a ajuns la capătul puterilor.

Deși păreau de nedespărțit și făceu parte din cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iată că soții Pastramă și-au spus ADIO, după un an de la căsătorie. Brigitte Patramă a fost cea care a luat această decizie, din cauza violenței. Aceasta a mărturisit că s-a săturat să îndure comportamentul pe care îl are soțul ei față de ea. Cu toate acestea, la mijlocul acestor probleme ar sta chiar și familia lui Florin Pastramă, însă Brigitte preferă să fie discretă, pentru moment: ”Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, imi pare rau că e un bărbat extraordinat, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci.”, a declarat Brigitte la Antena Stars.

Deși decizia luată de Brigitte nu a fost una ușoară, aceasta a mărturisit că în tot acest timp s-a gândit numai la binele copiilor. Așsadar, până când Florin Pastramă nu își va revizui comportamentul și nu o să-și rezolve problemele cu familia, mariajul lor va fi pe pauză: ”Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (…) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a mai spus Brigitte pentru Antena Stars. 

Viața lor amoroasă a fost presărată cu momente de adrenalină maximă, fiind amândoi niște caractere tari și puternice. Între cei doi au existat numeroase certuri și împăcări, mai ceva ca într-o telenovelă. Ba mai mult, acum câteva luni, în presă au apărut mai multe imagini șocante cu cei doi, în care Brigitte Pastramă ar fi fost bruscată și bătută de propriul ei soț, într-o parcare. După această ipostază controversată, Brigitte a evitat să dea un răspuns în legătură cu cele întâmplate. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel