Brigitte și Florin Pastramă, scandal-monstru pe străzile din Dubai. De la ce a pornit totul: "Ne facem de râs"

Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa foto Instagram

Aflați în vacanță în Dubai, Brigitte și Florin Pastramă au pornit un scandal-monstru în văzul tuturor.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că  Brigitte și Florin Pastramă au o relație extrem de controversată. Cei doi își fac toate poftele, astfel că, recent au plecat într-o binemeritată vacanță de lux în Dubai, alături de fiica brunetei, Sara.

Deși totul era perfect, la un moment dat, în timp ce se aflau într-un mall, acolo de unde și-au cumpărat tot ce le-a poftit inima, însă lucrurile au luat o turnură neașteptată, la un moment dat. Brigitte a mers cu fiica ei într-un magazin și i-a achiziționat o pereche de adidași în valoare de câteva mii de euro.

La scurt timp, fiica lui Brigitte a mers la un magazin de bomboane și a mâncat câteva, iar bruneta a fost nevoită să le plătească. Mai mult, s-a supărat foc și pară pe Florin Pastramă, după ce a aflat că el o încurajase pe Sara să mănânce bomboanele și a amenințat-o pe adolescentă că îi duce perechea de adidași înapoi în magazin, iar lui Florin Pastramă, pentru că a încurajat-o pe fiica ei să fure din magazin, i-a spus că o va termina cu el.

„Deci tu cu mine ai terminat-o. Tu cu mine în România nu mai vii, aici rămâi. Tu nu-mi înveți mie copilul la prostii. Așa ceva nu se face. Să-ți fie rușine.

Nu mai vorbesc cu tine pentru asta. Tu i-ai spus bagă mâna și ea. Ce pocăit ești tu? Ce pocăit ești tu mă, de îmi înveți copilul să fure? Nu mai fac nimic, m-am săturat. Trebuie să stau să vă păzesc pe toți? Cum să faci așa ceva? De ce înveți copilul să facă porcării? Ne facem de râs pe aici”, i-a spus Brigitte Pastramă soțului ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel