Brigitte și Florin Pastramă, jigniți de noua lor menajeră: "Așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată în viața mea"

Data publicării:
Florin și Brigitte Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Florin și Brigitte Pastramă, sursa instagram

Brigitte și Florin Pastramă au fost enervați la culme chiar de noua lor menajeră, care i-a jignit în propria locuință.

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cel mai tumultoase cupluri din showbiz-ul românesc. După numeroase certuri și împăcări, soții Pastramă au ajuns tot împreună, semn că iubirea dintre cei doi este mai presus decât orice.

Cei doi au o viață foarte activă și sunt mai tot timpul ocupați cu afacerile. Brigitte Pastramă nu are foarte mult timp la dispoziție să se ocupe de treburile gospodărești așa cu ar trebui, astfel că a apelat la ajutorul unei menajere. Marea i-a fost mirarea lui Brigitte Pastramă când, odată intrată în casa ei, femeia cu pricina a făcut-o să se simtă extrem de prost.

Soții Pastramă, jigniți de noua menajeră!

O doamnă de vârsta a treia și-a făcut apariția în casa soților Pastramă pentru a ocupa postul de menajeră. Cei doi au primit-o cu brațele deschise, însă, de la primele cuvinte rostite, femeia a reușit să îi enerveze la culme. Aceasta a spus că locuința lor este plină de mizerie, iar despre Florin Pastramă a spus să stea departe de ea, deoarece acesta nu poartă mască de protecție. Mai mult decât atât, femeia a spus despre fiica lui Brigitte Pastramă că este needucată.

„Eu am curățat, am dezinfectat, unde vede ea mizerie? Vine femeia asta să îmi spună mie că e mizerie? Așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată în viața mea. Dar am zis că e o nouă barieră pe care trebuie să o trec. Să vedem ce calități ascunse are. Să își aducă aminte cum era fiul ei când era mic. Să nu mai facă comentarii de pe margine, că nu am adus-o aici ca bonă, și nici nu am adus-o ca să îmi dea mie lecții cum să îmi cresc fata. Am căutat o femeie de serviciu”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Și Florin Pastramă a fost deranjat de comportmentul femeii cu pricina, mai ales că aceasta i-a jignit familia.

„În momentul în care a luat contact doamna Mariana cu Florin, am simți o antipatie de ambele părți. Și când l-am rugat să îi facă cafeaua, el a început că el nu face așa ceva. Nu știu ce a fost cu el atunci. Cred că de la faza cu masca, Florin nu a înghițit-o deloc și nu a mai vrut să îi dea nici un pahar cu apă, deși el este genul de persoană care, atunci când vii în casă la noi, nu mai știe cu ce să te servească. Dar de data asta a fost opusul la cum e el de obicei. Cred că nici maică-sa nu o să-l recunoască când o să vadă cum a reacționat. Dar nici nu știu de ce a făcut așa”, a mai spus Brigitte Pastramă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel