Brigitte și Florin Pastramă își doresc tare mult un copil. Ce probleme medicale are soțul vedetei: „Are bebelușii ăia mai leneși, mai puturoși”

Brigitte Pastramă, captura foto Antena Stars
Descriere foto: Brigitte Pastramă, captura foto Antena Stars

Brigitte și Florin Pastramă au încercat de-a lungul timpul să aibă un copil, dar norocul nu nu a fost de partea lor. În prezent, cei doi își odoresc tare mult un bebeluș, dar vedeta exclude vehement inseminarea artificială.

Brigitte și Florin Pastramă sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Relația lor a început în cadrul emisiunii Ferma de la Pro TV și nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge în fața altarului, iar căsnicia lor va fi de durată. 

Cei doi își doresc mult un copil, încă de la începutul relației, dar norocul nu a fost de partea lor. Brigitte a încercat chiar și inseminarea artificială, dar psune că la un an de zile de la procedură s-a simțit ofrtae rău și a costat și foarte multți bani. La vremea respectivă vedeta a pierdut sarcina. 


Brigitte a dezvăluit că problema ar fi, de fapt, la soțul ei, Florin Pastramă. 


„Ne dorim normal, încercăm să facem, dar nu mai vrem să facem tratament că m-am simțit rău un an de zile după tratamentul de fertilizare și m-a și costat al naibii de mult. Și nu e o perioadă bună să investești. M-am simțit foarte rău, trebuie să-ți dai injecții singură, două pe zi, mai ales după ce nu mai faci tratamentul îți e rău. După ce am pierdut sarcina mi-a fost foarte rău din cauza tratamentului hormonal, am făcut și chisturi. Nu te afectează când îl faci, te afectează după un an. Problema nu a fost la mine, la el e problema, el are bebelușii ăia ai lui mai leneși, mai puturoși”, a spus Brigitte Pastramă la Xtra Night Show.

 

Brigitte îi plătește chirie fostului ei soț, Ilie Năstase, la 3 ani de la divorț

 

Brigitte și Ilie Năstase și-au spus adio în urmă cu trei ani, iar la acea vreme divorțul a fost presărat cu multe acuzații și scandaluri. Chiar dacă puțini ar fi crezut că doi mai păstrează legătura, Brigitte a dezvăluit că îi plătește chirie fostului ei soț. 


Brigitte are un spațiu de evenimente pentru copii și spațiul este deținut de fostul ei soț. Aceasta îi plătește chirie și spune că în ciuda speculațiilor că ar avea probleme financiare, se descurcă chiar bine în ultima perioadă. 

 

„Nu suntem cu banii la pământ, cum s-a spus! Am cumpărat mai nou și câteva mii de animale electronice pentru locul de joacă, am luat decorul direct de la sursă. Am băgat vreo 100.000 de euro acum în afacere. Pot să-mi plătesc angajații, pot să-i plătesc lui Ilie la timp chiria. Acum am o echipă foarte bună și nu vreau să-i pierd.


Dar trebuie să recunosc că noi câștigăm în perioada asta mai mult din imobiliarele lui Florin, care merg foarte bine”, a spus Brigitte Pastramă, la Antena Stars. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 15 noi 2021, 07:37 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience