Brigitte și Florin Pastramă au fost infectați cu coronavirus: "A crezut că moare"

Data publicării:
Brigitte Pastramă, instagram
Descriere foto: Brigitte Pastramă, instagram

Brigitte și Florin Pastramă au infectați cu noul coronavirus. Cei doi au povestit că au trecut prin momente grele.

Soții Pastramă au dezvăluit că au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Cei doi au trecut prin momente grele, însă Florin Pastramă a fost cel care a avut simptome mai grave.

Invitatți în platoul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars, Brigitte și Florin Pastramă au făcut dezvăluiri despre perioada în care au contractat virusul ucigaș. Deși nu și-a făcut testul, Brigitte este convinsă că a fost infectată de două ori  cu noul coronavirus, prima dată în martie, iar a doua oară la mijlocul lunii august. Atunci a fost momentul în care și Florin a contractat virusul, însă la el simptomele au fost mult mai grave, solicitând chiar și ajutorul medicilor.

”Am făcut de două ori COVID. Eu am avut în martie, la sfârșit. Atunci era pe la începutul pandemiei, nu am știut că era COVID. Am făcut iar amândoi. De data asta, ne-am infectat amândoi. Am zăcut împreună 2 zile, am transpirat foarte tare, el a tușit o noapte întreagă, am fost foarte obosiți. Nu ne-am făcut testele. (...)

Eu am avut simptome mai grave a doua oară. Florin a crezut ca moare, am chemat salvarea”, a dezvăluit Brigitte Pastramă la Xtra Night Show de la Antena Stars.

”Nu puteam să mai respir, mi-au dat tratament de la spital, l-am luat acasă”, a spus Florin Pastramă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel