Brigitte și-a pierdut încrederea în Florin Pastramă. Ce decizie a luat bruneta: „Nu o să uit chestiile astea”

Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram

Brigitte Pastramă a luat o decizie radicală, după ce și-a pierdut încrederea în soțul ei, Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. După multe despărțiri și împăcări, cei doi au decis să mai dea o șansă relației lor, însă de data aceasta, bruneta a luat o decizie în ceea ce îl privește pe soțul ei. 

Mai exact, după ce Florin Pastramă i-a reproșat lui Brigitte că ea este vinovată pentru problemele pe care le are în afaceri, acum bruneta  se gândește serios să nu-l mai ia în plecările ei peste hotare, având în vedere că încrederea nu mai e aceeași.

„Să găsești un om vinovat de orice. M-a acuzat că nu s-a ocupat de afacerile lui din vina mea, pentru că l-am luat cu mne în excursii. Nici nu știu ce să fac. Eu o să plec la Paris. (...) Nu știu dacă să-l iau și pe el, că poate atunci are proces sau are treabă. Sunt în mare dilemă. Dacă-l iau cu mine, eu o să fiu vinovată. Chestia asta pe care a spus-o m-a dat peste cap”, a spus Brigitte la Antena Stars.

Brigitte Pastramă a declarat că este foarte dezamăgită de soțul ei, mai ales când l-a auzit spunându-i mamei lui că ea este responsabilă pentru că nu a fost prezent când a fost nevoie de el în țară. 

„Dacă mergeam singură în Dubai, de ce am mers singură în Dubai. Dacă am mers cu el, am mers cu el și nu s-a ocupat de business. Așa a zis. Eu nu o să uit chestiile astea. (...) Mie mi-a picat fața când i-a spus lu' maică-sa: ”Dacă nu mergeam cu ea în excursii, mă ocupam de voi”. Femeia aia ce să gândească?! Nu mă urăște?!”, a mai spus Brigitte.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel