Brigitte Sfăt este însărcinată? Vedeta a luat câteva kilograme în plus, care i-au dat de gândit

Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa foto Instagram

Brigitte și Florin Pastramă își doresc de mult timp un copil împreună, mai ales că sunt într-o relație de 2 ani. Vedeta a luat în greutate și s-a gândit că ar putea fi însărcinată. 

În ultima perioadă, Brigitte a luat câteva kilograme în plus și a crezut că este însărcinată. Vedeta își dorește foarte mult un copil cu Florin Pastramă, iar vestea ar fi bucurat-o nespus. Și-a făcut un test de sarcină, dar rezultatul nu a fost cel așteptat. 


Se pare că și Florin Pastramă s-a îngrășat, așa că cei doi au intrat la regim. Brigitte a afirmat că nu vor mai consuma ouă, pește și carne, pentru a reveni la formele dorite. 


„Eu credeam că sunt însărcinată, dar de fapt, aveam colăcei, iar lui îi lipseau pătrățelele”, a declarat Brigitte Pastramă, invitată la „Xtra Night Show”.


Florin Pastramă a mărturisit că s-a îngrășat din cauza soției lui, care gătește foarte bine, iar el nu se poate abține. De vină pentru kilogramele în plus este și mama acestuia care îl așteaptă de fiecare dată cu masa plină de bucate delicioase. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel