Brigitte Pastramă se confruntă cu grave probleme de sănătate după infectarea cu COVID-19: "Am zis că mor"

Data publicării:
Brigitte Pastramă, instagram
Descriere foto: Brigitte Pastramă, instagram

Brigitte Pastramă a vorbit despre problemele de sănătate apărute după ce a fost infectată cu COVID-19.

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri șocante, după ce s-a infectat cu coronavirus. Bruneta a declarat că a avut multe probleme de înfruntat după ce a contractat virusul ucigaș, însă nu coronavirusul i-a provocat probleme de sănătate grave, ci o bacterie care a fost la un pas să o răpună.

Potrivit vedetei,  bacteria i s-ar fi activat odată cu infectarea cu virusul SARS-CoV-2, și a început să se manifeste după un timp de la vindecarea infecției.

„Era o bacterie pe care am făcut-o de când am avut Covid-19, s-a activat atunci. 50% din oameni au acea bacterie care produce meningită dacă nu o tratezi. De asta mă durea capul atât de rău. Se activează după Covid-19. Și noroc că mi-am făcut analizele. De asta mă lua și inima, și capul, de la bacteria aia. Mi-a făcut tomograf, mi-a făcut la inimă, mi-a făcut și ecografie. Toate analizele mi-au venit perfect, dar tot am acea bacterie”, a explicat Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

Brigitte Pastramă a declarat că a avut mari dificultăți de respirație și stări de leșin. Acum, soția lui Florin Pastramă ia un tratament.

„Când am fost la Timișoara mi-a fost rău, am zis că mor, că nu mai respir. Acum am primit tratament. Am dat 1.000 de euro pe analize. Se activează de la o viroză foarte puternică sau de la Covid-19. Aduce probleme la creier.”, a mai adăugat vedeta pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel