Brigitte Pastramă, scandal monstru chiar în fața școlii. Ce a avut de împărțit vedeta cu părinții elevilor: „Îmi așteptam copilul, care este problema”

Data publicării:
Brigitte Pastramă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Brigitte Pastramă, sursa foto Instagram

Brigitte este una dintre cele mai controversate vedete din România. De ce s-ar fi certat vedeta cu părinții de la școală?

Brigitte trece prin clipe grele după ce Florin Pastramă și-a făcut bagajele și a plecat pentru o perioadă de timp să locuiască cu mama lui. Cei doi s-au certat foarte tare din cauza unor datorii mai vechi pe care Florin nu a reușit să le achite. Din cauza sumelor de bani pe care aceste le are de plătit, conturile lui Brigitte au fost blocate. Pentru a avea mai mult timp să își rezolve din probleme, Florin și-a făcut bagajele și a plecat din locuința lui Brigitte. 


Brigitte s-a luat la ceartă cu părinții chiar în fața școlii, după ce aceștia i-au reporșat că ar fi parcat mașina pe trotuar, potrivit Spynews. Trecătorii, dar și părinții i-au atras atenția brunetei și au și filmat-o. Ce spune Brigitte despre acuzațiile care îi sunt aduse?


„Îmi așteptam copilul, care este problema? Nu știu cine a avut reacții, deoarece erau foarte multe mașini parcate, chiar și în spatele meu. Eu mi-am așteptat copilul 5 minute. Care este problema? Mi-am așteptat copilul în prima zi de școală și am parcat doar câteva minute și am stat pe avarii, la fel ca și alții. Erau alte mașini și în spatele și în fața mea. Nu eram doar eu. Nici măcar nu am intrat în școală. Puteam să intru, dar nu am vrut să deranjez”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru sursa citată anterior. 


Brigitte Pastramă se apară și susține că nu era singura care a parcat pe trotuar. În plus, aceasta menționează că a stat daor câteva minute și nu consideră că a deranjat pe cineva. 


„Cu ce am greșit? Erau foarte mulți parcați! Pur și simplu m-am pus în față, cu avariile puse și mi-am așteptat coplilul. Erau mulți părinți care au făcut același lucru. Nu înțeleg! De ce ar fi o problemă? Toată lumea a făcut la fel! Nu a fost un termen de o oră, a fost în jur de 5 minute. Mai mult decât atât, un domn drăguț m-a ajutat să dau cu spatele, astfel încât să nu deranjez pe nimeni”, a mai explicat vedeta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel