Brigitte Pastramă, reproșuri la adresa soțului său. Ce a enervat-o pe brunetă: "Eu nu am fost obișnuită așa"

Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram

Brigitte Pastramă a ajuns la capătul răbdarii și a răbufnit la adresa soțului său. Vedeta a dezvăluit  și lucrul care o afectează cel mai tare.

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. În familia celor doi, armonia nu predomină prea mult timp, și asta pentru că se găsesc tot mai des motive de ceartă. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când Brigitte Pastramă a răbufnit la adresa soțului ei, din cauza faptului că acesta o neglijează și nu se comportă cu ea așa cum ar trebui.

Bruneta le-a recunoscut fanilor că nu se simte bine în relația cu Florin Pastramă, datorită compartamentului său față de ea, dar și a faptului că o neglijează complet. Pe lângă faptul că bărbatul nu îi mai oferă atenție și cadouri, acesta a început să îi consume cremele scumpe, în valoare de 500 de euro.

Astfel, Brigitte Pastramă a mărturisit că s-a săturat ca soțul ei să își bată joc de ea și de banii ei.

„Se laudă de fiecare dată cu inelul faimos pe care mi l-a cumpărat la început, dar de atunci? De atunci nu mi-a mai adus nimic, nici măcar un cadou mic. Eu nu am fost obișnuită așa.”,  a declarat Brigitte în cadrul show-ului de la Antena Stars.

 

Brigitte și Florin Pastramă au fost plasați sub control judiciar

 

Brigitte și Florin Pastramă sunt acuzați că ar fi vândut măşti de protecţie contrafăcute. După ce s-au făcut percheziții la Brigitte și Florin Pastramă acasă, s-a decis ca cei doi să fie plasați sub control judiciar timp de 60 de zile.  Cei doi soți și-au recunoscut faptele, dar au susținut că nu știau că vânzarea acelor măști constituie o infracțiune, potrivit Antena Stars.

 
Autoritățile s-au autosesizat după ce Brigitte Pastramă a promovat măștile contrafăcute pe mai multe site-uri, au precizat surse pentru gândul.ro. Florin Pastramă a fost întrebat chiar în cadrul unei emisiuni dacă măștile sunt originale, iar răspunsul său a fost: „Da, sunt originale”.

Brigitte este cea care a avut ideea de a vinde măști contrafăcute. Aceasta ar fi comandat produsele din China și le-ar fi vândut pe un site înființat chiar de ea, dar și pe pagina electronică a unui celebru magazin online.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel