Brigitte Pastramă, prima reacție după ce menajera i-ar fi făcut avansuri soțului său: "Eu sunt geloasă, dar..."

Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram

Brigitte Pastramă a reactionat, după ce menajera familiei s-ar fi dat la soțul său, Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă a înlocuit-o pe fosta menajeră cu o tânără de 29 de ani. Deși vedeta a crezut că va fi o schimbare favorabilă, se pare că lucrurile nu au stat deloc așa. Noua angajată și-a permis să-i ceară ajutorul lui Florin Pastramă la călcatul hainelor, lucru care nu i-a picat deloc bine lui Brigitte.

“Învățăm împreună”, a spus menajera, atunci când i s-a spus să calce haine.

Brigitte Pastramă a reacționat imediat: “Eu am văzut chiar ieri episodul. Chiar nu știam discuția pe care au avut-o ei ieri sus la călcat. Florin nu mi-a spus deloc despre discuția accea. I-am spus lui Florin, băi dar nu ți s-a părut puțin ciudat cu insistențele cu călcatul și așa. Mi s-a părut puțin insistent, eu sunt puțin geloasă de fel, dar mi s-a părut ciudată expresia că ea vrea să calce cu el”, a spus Brigitte Pastramă la Acces Direct.

Florin Pastramă nu s-a lăsat vrăjit de avansurile menajerei și i-a dat imediat replica: “De ce nu-i zici lui Brigitte să te ajute ea? Eu doar îți spun unde sunt lucrurile. Am avut și eu până la 40 de ani… am fost vagabond. Eu acum sunt alt om, sunt pocit și nu-mi plac glumele astea. Îmi plac glumele până la un anumit punct, dar dacă depășim nu e ok. Dacă îmi ziceai înainte să fiu căsătorit cu Brigitte și înainte să mă pocăiesc, eram cel mai fericit. Sunt căsătorit”, i-a spus Florin Pastramă menajerei. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 07 apr 2021, 15:41 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience