Brigitte Pastramă, o nouă transformare. Ce operație estetică și-a făcut soția lui Florin Pastramă

Data actualizării: | Data publicării:

Brigitte Pastramă nu poate sta prea mult timp departe de medicul estetician astfel că a apelat din nou la o intervenție estetică.

Brigitte Pastramă reușește să rămână în atenția publicului prin aparițiile sale. Cunoscută pentru ținutele extravagante, dar și numărul impresionant de operații estetice, frumoasa brunetă stârnește mereu controverse. Recent, soția lui Florin Pastramă a trecut din nou pragul medicului estetician și este mai fericită ca niciodată. De data aceasta, bruneta și-a mărit din nou buzele.

Imediat după ce și-a admirat noile buze, Brigitte Pastramă a ținut să le arăte și fanilor noua ei transformare de care este tare mândră: ”Îmi iubesc buzele! Fără filtru”, a mai postat Brigitte Pastramă pe contul de Instagram.

Brigitte Pastramă are numeroase operații estetice

Soția lui Florin Pastramă este o persoană asumată în ceea ce privește intervențiile chirugicale și are numeroase operații estetice. Brigitte Pastramă și-a făcut implantar mamar și fesier, și-a pus acid hialuronic în buze, implant de sprâncene, cât și mai multe intervenții la nivelul feței.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel