Brigitte Pastramă, nemultumită de soțul ei. De la ce a pornit totul: „Eu am nevoie de un bărbat adevărat”

Data actualizării: | Data publicării:
Florin și Brigitte Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Florin și Brigitte Pastramă, sursa instagram

Brigitte Pastramă este foc și pară pe soțul ei. Bruneta a răbufnit și i-a adresat lui Florin Pastramă mai multe cuvinte grele.

Familia Pastramă trece prin momente grele, după ce li s-a stricat centrala si au rămas fără apă caldă. Mai mult decât atât, timp de trei zile Brigitte a fost nevoită să stea înfofolită până în gât pentru a face față frigului din casă.

Enervată la culme din cauza acestui eveniment neplăcut care s-a produs chiar  în mmentul în care temperaturile au scăzut, Brigitte Pastramă a chemat un instalator pentru a rezolva problema. Până să se apuce de treabă, acesta le-a cerut bani pentru a-și achiziționa cele necesare, motivând că se duce până acasă să-și mai ia unelte și dus a fost, căci nu s-a mai întors.

„Este cea mai proastă zi din viața mea. De trei zile stau în frig, la -2 grade în casă. Ieri am încălzit opt oale de apă pe aragaz ca să pot să mă spăl pe cap, că nu mă mai suportam. Vă dați seama cum miroase Pastramă după trei zile! Centrala este stricată și nu se paote repara. Am comandat scule și piese și nu se potrivesc”, a explicat Brigitte la Antena Stars, deranjată de acestă situație.

Deși situația nu era una tocmai roz, Florin Pastramă a mers la mama lui, acolo unde a avut parte de un duș fierbinte. Acest lucru nu s-a întâmplat și în cazu lui Brigitte Pastramă, care s-a mulțumit să încălzească mai multe oale cu apă. Mai mult decât atât, acesta a spus despre soțul ei că nu este un bărbat adevărat și că nu a fost în stare să repare centrala.

„Eu m-am trezit de dimineață și m-am dus la mama și am făcut o baie fierbinte. Când eu am venit, Brigitte era foarte supărată. A început să îmi spună că eu nu sunt bărbat în casă, că nu știu să repar centrala. Păi dacă știam, o reparam eu. Dar eu nu sunt instalator. Că ea vrea bărbat adevărat. Păi să își ia un instalator”, a spus și Florin, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel