Brigitte Pastramă, foc și pară. Ce a enervat-o pe soția lui Florin Pastramă

Data actualizării: | Data publicării:
Brigitte Pastramă, instagram
Descriere foto: Brigitte Pastramă, instagram

Brigitte Pastramă a răbufnit chiar în prag de sărbători. Soția lui Florin Pastramă a povestit tot ce s-a întâmplat.

Brigitte Pastramă a fost scoasă din sărite de o companie de telefonie, chiar în timp ce decora casa pentru sărbători. Soția lui Florin Pastramă a povestit tot ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii "Brigitte și Pastramă".

„Ce am observat eu aici în București este faptul că toată lumea încearcă, cei care au case, să își orneze cât mai frumos, așa ca în filmele americane. Nu se putea să nu îmi cumpăr și eu, ani la rând. În fiecare an am tot adunat luminițe peste luminițe. Anul acesta a fost o bucurie să le pun pe toate. Abia am așteptat să vină Crăciunul”, a mărturisit Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă, enervată de o companie de telefonie

Deși totul era perfect, iar decorarea casei se desfășura într-un cadru liniștit, totul s-a schimbat la 180 de grade, după ce Brigitte a vrut să dea un telefon, însă nu a putut din cauza faptului că nu a plătit factura. Bruneta a spus imediat că facturile sunt plătite la zi și nu înțelege ce se întâmplă.

„Mi-au tăiat telefonul și nu înțeleg că scrie factură: 0 lei. Dacă știam, plăteam, dar ce să plătesc? Chiar nu mai înțeleg nimic, ceva e putred. Tot elanul meu cu decoratul casei de Crăciun s-a dus în momentul în care am încercat să sun pe cineva și am văzut că îmi este tăiat telefonul. Cu o zi înainte am fost și la biroul lor și m-am uitat și pe aplicație. Scria zero lei de plată”, a spus Brigitte Pastramă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel