Brigitte Pastramă, despre viața de lux pe care a trăit-o alături de Ilie Năstase: „Comandam de la cel mai scump laborator de prăjituri”

Data publicării:
Brigitte Pastramă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Brigitte Pastramă, sursa foto Instagram

Brigitte Pastramă a dus o viață de lux alături de fostul soț, Ilie Năstase. Vedeta nu a gătit timp de 11 ani de zile. 

Brigitte Pastramă este una dintre cele mai controversate vedete din România. Chiar dacă în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Pastramă, aceasta a trăit clipe grele în trecut alături de Ilie Năstase. Vedeta a mărturisit că fostul soț a înșelat-o de trei ori cu trei femei diferite. Brigitte a aflat chiar când era pe patul de spital. 


„Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie pe Facebook în care-mi spunea că să-l las pe Ilie în pace, să-și refacă viață, tot felul de mesaje răutăcioase. Și tot atunci niște paparazzi l-au prins cu o gagică, la ea acasă, ea era la geam în sutien și cu prosopul pe cap și el pleca de la ea. 


Eu atunci am tăcut din gură și am înghițit orice că mă gândeam că dacă trebuie să mă operez și costă chimioterapie vreo 200.000 de mii de euro, dar când am aflat că nu sunt bolnavă, în momentul în care am venit înapoi am contactat paparazzii ăia și m-am înțeles cu ei să mă ducă acolo unde stă femeia de la care a ieșit el și cu care l-au prins. 


Am avut tupeul ăsta pentru că eu l-am iubit foarte mult, nu-l înșelasem timp de șapte ani și nu mai aveam ce să pierd. Și m-am dus peste ea, așa am devenit eu faimoasă”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.


Chiar dacă a trecut prin clipe grele atunci când a aflat că este înșelată, Brigitte nu poate uita viața de lux pe care a trăit-o alături de fostul tenismen. Vedeta și-a adus aminte că în căsnicia cu Ilie Năstase ea nu gătea. Cei doi comandau prăjituri, pască și cozonac de la cel mai scump laborator. 


”N-am mai făcu pască de 11 ani și so să vă și argumentez de ce. Pentru că în căsnicia mea cu Ilie Năstase, timp de nouă ani de zile, am comandat de la cel mai scump și cel mai de fițe laborator prăjituri, cozonac, pască. Nu mă lăsa să fac. Dar acum am zis că dacă tot mi-am cumpărat la reducere robotul acela de bucătărie o să fac și cozonac și pască”, a adăugat vedeta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel