Brigitte Pastramă, de nerecunoscut. Cum arată vedeta după ce a decis să se retragă din spațiul public/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Brigitte Pastramă este de nerecunoscut după ce și-a schimbat complet look-ul. Vedeta s-a tuns și s-a făcut blondă.

Recent, Brigitte Pastramă  și soțul ei au fost acuzați că ar fi vândut măşti de protecţie contrafăcute. După ce s-au făcut percheziții la ei acasă, s-a decis ca cei doi să fie plasați sub control judiciar timp de 60 de zile. Din cauza problemelor cu care se confruntă în utlima perioadă, Brigitte și Florin Pastramă au decis să nu mai apară în spțiul public o perioadă, până când lucrurile se vor rezolva.

”Am ajuns într-o încercare și am hotărât că nu mai vrem să apărem într-un spațiu public pentru că am atras invidia oamenilor. Iar ca să mergem mai departe pentru că avem rate la casă și la mașini… renunțăm. Am atras multă invidie și ură”, a spus Brigitte la Antena Stars.

 

Brigitte Pastramă, tunsă bob, cu breton și blondă cu șuvițe negre

 

La doar două săptămâni de la acest anunț, Brigitte și Florin Pastramă au apărut pentru prima dată pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de naștere a Vicăi Blochina. 

Brigitte Pastramă a atras toate rpivirile după ce s-a afișat cu un look complet diferit. Mai exact, vedeta a apărut cu o tunsoare scurtă, bob, cu breton și blondă cu șuvițe negre. Nu se știe dacă vedeta a optat pentru o perucă sau dacă a decis să își schimbe radical look-ul care a consacrat-o. Cert este că soția lui Florin Pastramă este de nerecunoscut.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel