Brigitte Pastramă a dat startul sărbătorilor de iarnă. A organizat un eveniment de lux, la care au participat vedetele și copiii lor

Data publicării:
Brigitte Pastramă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Brigitte Pastramă, sursa foto Instagram

Brigitte și Florin Pastramă, soțul ei, au a organizat un eveniment special, unde vedetele și copiii lor să se poată bucura de magia sărbătorilor. Aceasta a dar startul sărbătorilor de iarnă și a organizat un eveniment special, cu tema "țara lui Moș Crăciun", unde vedetele, împreună cu copiii lor, s-au bucurat de cadouri, gustări și multă distracție. 

Mai întâi, vedetele, de cum ajungeau, erau întâmpinate de Florin, alături de Briggite și Oana Roman, un ajutor de nădejde al soților Pastramă. Copiii se așezau în poală la Moș Crăciun și spuneau ce cadouri își doresc să primească anul acesta. Apoi, urma sesiunea de poze într-un decor cu brazi împodobiți, reni, spiriduși, prima dată cu familia, iar apoi cu gazdele evenimentului.

Mai departe părinții erau invitați într-o încăpere, cu un decor exotic, înfățișând o adevărată junglă tropicală. Acolo puteau servi dulciuri sau mâncăruri pregătite de bucătarii evenimentului, în timp ce ascultau muzică în surdină.

 

Briggite și Florin Pastramă au pus la cale cele mai mici detalii ale evenimentului de lux

 

Citește continuarea pe Știri Diaspora.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel