Brigitte Macron, diagnosticată cu COVID-19. De unde a contractat soţia preşedintelui francez virusul ucigaș

Data publicării:
Brigitte Macron, prima doamnă a Franței și președintele francez Emmanuel Macron. Sursă foto: Palatul Elysee
Descriere foto: Brigitte Macron, prima doamnă a Franței și președintele francez Emmanuel Macron. Sursă foto: Palatul Elysee

Brigitte Macron, soția președintelui Emmanuel Macron a fost diagnosticată cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de Administrația Prezidențială de la Paris.

Brigitte Macron, soţia preşedintelui francez, a fost testată pozitiv cu COVID-19 în timpul vacanţei de Crăciun. Prima doamnă a Franței a fost testată pozitiv la COVID-19 pe 24 decembrie, fără a prezenta simptome grave, înainte ca testul să iasă negativ şase zile mai târziu, a anunţat sâmbătă cabinetul său, confirmând informaţii apărute în presă, potrivit Agerpres.


Brigitte Macron, 67 de ani, a fost testată pozitiv cu o zi înainte de Crăciun, în timp ce cuplul prezidenţial îşi petrecea vacanţa la Bregancon, în sudul Franţei, la o săptămână după ce soţul ei, care s-a plasat în izolare, a contactat virusul.

În prezent ea este total restabilită, potrivit cabinetului său, care a precizat că informaţia nu a fost dezvăluită pentru că aceasta nu a avut impact asupra agendei sale publice.

Acuzând simptome uşoare, ea a fost testată ulterior negativ, pe 30 decembrie, apoi pe 31 decembrie, ceea ce i-a permis să revină la Paris şi să-şi reia activităţile pe 4 ianuarie.

Testat pozitiv la COVID-19 pe 17 decembrie, Emmanuel Macron a stat o săptămână în izolare, într-o reşedinţă oficială lângă Paris, în timp ce soţia sa se afla în Palatul Prezidenţial.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel