Brigitte Macron, diagnosticată cu COVID-19. De unde a contractat soţia preşedintelui francez virusul ucigaș

Data publicării:
Brigitte Macron, prima doamnă a Franței și președintele francez Emmanuel Macron. Sursă foto: Palatul Elysee
Descriere foto: Brigitte Macron, prima doamnă a Franței și președintele francez Emmanuel Macron. Sursă foto: Palatul Elysee

Brigitte Macron, soția președintelui Emmanuel Macron a fost diagnosticată cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de Administrația Prezidențială de la Paris.

Brigitte Macron, soţia preşedintelui francez, a fost testată pozitiv cu COVID-19 în timpul vacanţei de Crăciun. Prima doamnă a Franței a fost testată pozitiv la COVID-19 pe 24 decembrie, fără a prezenta simptome grave, înainte ca testul să iasă negativ şase zile mai târziu, a anunţat sâmbătă cabinetul său, confirmând informaţii apărute în presă, potrivit Agerpres.


Brigitte Macron, 67 de ani, a fost testată pozitiv cu o zi înainte de Crăciun, în timp ce cuplul prezidenţial îşi petrecea vacanţa la Bregancon, în sudul Franţei, la o săptămână după ce soţul ei, care s-a plasat în izolare, a contactat virusul.

În prezent ea este total restabilită, potrivit cabinetului său, care a precizat că informaţia nu a fost dezvăluită pentru că aceasta nu a avut impact asupra agendei sale publice.

Acuzând simptome uşoare, ea a fost testată ulterior negativ, pe 30 decembrie, apoi pe 31 decembrie, ceea ce i-a permis să revină la Paris şi să-şi reia activităţile pe 4 ianuarie.

Testat pozitiv la COVID-19 pe 17 decembrie, Emmanuel Macron a stat o săptămână în izolare, într-o reşedinţă oficială lângă Paris, în timp ce soţia sa se afla în Palatul Prezidenţial.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience