Brigitte Pastramă a izbucnit în lacrimi. Bruneta nu mai suportă certurile cu soțul ei: „Pot doar să plâng și să mă rog”

Data actualizării: | Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram

Brigitte Pastramă a ajuns la capătul puterilor din cauza certurilor din căsnicie. Vedeta a recunoscut că nu știe cum să gestioneze situația.

În ultima perioadă, Brigitte Pastramă a trecut prin momente grele, iar certurile dintre ea și soțul ei par să nu se mai termine. Ultima ceartă i-a pus capac brunetei, care nu mai știe cum să facă față față situației.  Aceasta a povestit cu lacrimi în ochi că Florin Pastramă  este plecat de acasă de mai multe zile, ba mai mult, se confruntă și problemele grave de sănătate ale mamei sale, despre care vedeta spune că ar fi foarte serioase, astfel că situația dintre ei devine tot mai complicată.

Brigitte Pastramă a mărturisit că din cauza problemelor cu care se confruntă mama lui Florin Pastramă, ea nu mai știe ce să facă și nici ce dezicie să ia în legătură cu soțul ei.

„În momentul în care omul acesta are niște probleme grave, eu nu sunt în măsura în care să arunc în el. De aceea nu pot să arunc în cineva care se află în situația în care se află el, să fie pus în situația de a-și putea pierde mama. Cel mai bine e ca eu acum să nu fac nimic și să aștept ca lucrurile să se limpezească, decât să iau vreo decizie la nervi.

Nici nu pot să fac ceva. Și nici nu pot să îl ajut. Ce pot să fac eu în situația asta? Decât să plâng și să mă rog, pentru ceea ce mi se întâmplă. Merit o explicație, de ce face asta. Nu știu de ce face lucrurile astea”, a declarat Brigitte Sfăt, la Antena Stars.

Bruneta a povestit că după apariția show-ului de pe Antena Stars care le poartă numele, mama lui Florin a considerat că vedeta l-ar umili public pe Florin, relația devenind și mai rece.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel