„Brigada Nimic”, noua comedie de la Pro TV. Lista actorilor care fac parte din producție

Data publicării:
sursa foto Pro TV
Descriere foto: sursa foto Pro TV

PRO TV a început filmările unui nou serial de comedie: Brigada Nimic

PRO TV anunță începutul filmărilor unui nou serial, Brigada Nimic, o comedie originală care promite să le ofere telespectatorilor mult umor și situații memorabile. O gașcă de polițiști neadaptați lucrează împreună nu pentru a rezolva cazuri, ci pentru a le ține departe de ei. Într-un mod surprinzător, brigada reușește întotdeauna să le dea de cap.


Cei de acasă vor recunoaște autenticitatea personajelor și vor descoperi întâlnirile hilare dintre mafioți, gospodine, falși guru, dealeri de droguri, pensionari, politicieni corupți, colecționari de artă, escorte de înaltă clasă, investitori imobiliari și legile confuze, care încă reușesc să facă dreptate.

Care sunt actorii ce fac parte din producția „Brigada Nimic”


Brigada Nimic este un serial polițist de comedie, cu ritm alert, menit să stârnească hohote de râs. Din distribuția serialului fac parte mai mulți actori de renume, printre care: Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol, Nicu Banea, Irina Ștefan, Gabriel Spahiu, Lucian Iftime, Letiția Vlădescu, Ramona Niculae, Adrian Bîlă, Andrei Mateiu, Claudiu Dumitru și Sorin Pârcălab.

„Suntem foarte încântați de începutul filmărilor pentru Brigada Nimic. Acest nou serial de comedie este o idee originală românească, ce include câțiva dintre cei mai populari actori români, motiv pentru care sunt încrezător că publicul o va îndrăgi. Acesta este doar începutul. În calitate de post de televiziune lider în România, vom continua să dezvoltăm și să producem și mai multe proiecte de ficțiune, întrucât PRO TV este casa serialelor românești – de la comedie incitantă la dramă palpitantă”, a declarat Antonii Mangov, Programming Director PRO TV.

Au început filmările și pentru „Groapa”, altă producție semnată de Pro TV

Această producție de excepție se ridică la cele mai înalte standarde, promit producătorii, beneficiind de o distribuție de senzație, în care actori remarcabili se vor alătura, pentru prima dată, universului PRO TV sau vor reveni, creând o simbioză incredibilă. Acțiunea se desfășoară în pitorescul oraș Giurgiu, care oferă priveliști deosebite, aducând astfel un decor cu adevărat captivant. "GROAPA" va oferi tuturor privitorilor o incursiune într-un univers fascinant, în care emoțiile vor călători pe un carusel magic.

Echipa de casting a adunat actori recunoscuți, cu o vastă experiență scenică, care vor colabora alături de tânăra generație, garantând o calitate cinematografică de top, deja apreciată de publicul din țară.

Despre acest nou format, Antonii Mangov, Programming Director declară: ”După cum am promis deja telespectatorilor, continuăm să investim și să dezvoltăm portofoliul nostru de ficțiune. De această dată, vom aduce un format care va menține standardul ridicat de calitate pe care l-am demonstrat în proiectele anterioare și care va câștiga inima telespectatorilor. Abia așteptăm difuzarea serialului și momentul în care îi vom introduce în acest nou univers care va intriga și captiva”.

Încântat după primele zile de filmare, Millo Simulov, Creative Producer, spune: ”Un nou proiect, un nou început. Un serial plin de acțiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc. Un univers în care toți luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui. Aşa cum erau coloniştii care au plecat în Vestul sălbatic să descopere pământuri noi, aşa am plecat noi în Sud, unde am descoperit un Giurgiu plin de istorie, de patină, de poezie, pregătit parcă pentru filmări. Un loc în care vechiul şi noul se împletesc la malul Dunării”.

Cu siguranță, acest nou serial va captiva inimile publicului, ducându-i într-o călătorie de neuitat prin poveștile și peripețiile personajelor din "GROAPA". Vă invităm să fiți martorii acestei aventuri fascinante care va rămâne în sufletele noastre mult timp de acum înainte.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel