Brian Johnson, solistul AC/DC, va publica o carte de memorii

Data publicării:
Brian Johnson, captura foto Youtube, sursa Loudwire
Descriere foto: Brian Johnson, captura foto Youtube, sursa Loudwire

Legendarul solist al formaţiei rock AC/DC, Brian Johnson, a anunţat că va publica o carte de memorii, intitulată "The Lives of Brian", care va fi lansată în acest an. 

Cartea, care va relata atât copilăria şi începutul carierei lui Brian Johnson, cât şi viaţa în turnee, alături de una dintre cele mai emblematice trupe rock din toate timpurile, va fi lansată la 26 octombrie de Penguin Books.

"Am avut unele nopţi lungi şi unele nopţi grozave, zile proaste şi multe zile bune. Am trecut de la cântăreţ în cor la solist rock'n'roll, iar acum am scris o carte despre asta", a declarat Brian Johnson, citat într-un comunicat.

Cartea va relata, de asemenea, lupta dusă de muzicianul de 73 de ani cu pierderea auzului ca urmare a unei afecţiuni care l-a împiedicat să susţină concerte.

"Timp de peste un deceniu (Johnson) a încercat să îşi pună amprenta în o succesiune de trupe. A apărut la "Top of the Pops", a făcut un turneu în Australia, totuşi marea lovitură părea departe. Apoi a fost invitat la Londra la o audiţie pentru una dintre cele mai mari trupe rock din lume. AC/DC era o formaţie în criză după moartea tragică a solistului Bon Scott, însă cu Brian la bord ei au înregistrat apoi capodopera lor, "Back in Black". A devenit cel mai vândut album rock din toate timpurile. Turneul care a urmat a fost susţinut cu stadioanele pline", se arată în comunicat.

"Dar povestea avea să ia o întorsătură. În 2016, Brian a fost nevoit să renunţe la trupă după ce a fost diagnosticat cu surditate, însă şi-a făcut revenirea triumfală în formaţia pe care o iubea odată cu lansarea albumului de succes "Power Up", în 2020. O viaţă ca un montagne russe, pe parcursul căreia Brian a rămas ferm cu picioarele pe pământ şi nu a pierdut niciodată legătura cu rădăcinile sale", se notează în comunicat.

"The Lives of Brian" este a doua carte a lui Johnson, care a publicat în 2000 o autobiografie intitulată "Rockers and Rollers: A Full-Throttle Memoir", în care a descris pasiunea sa pentru maşini şi sporturi cu motor, notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel