Brândușa Simion, prima reacție despre acuzațiile aduse de Marina Almășan: „Pentru Victor Socaciu copiii erau la fel”

Data actualizării: | Data publicării:
Marina Almășan și Brândușa Simion, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Marina Almășan și Brândușa Simion, sursa facebook/ colaj foto

Brândușa Simion a reacționat la acuzațiile aduse de Marina Almășan. Ce mesaj a transmis soția regretatului artist, Victor Socaciu. 

Scandalul dintre Brândușa Simion și Marina Almășan continuă, după ce fosta soție a regretatului artist a făcut acuzații grave. Aceasta a spus că fiul ei, Victoraș, nu a fost anunțat despre starea de sănătate a tatălui său și nici nu a fost lăsat să își ia rămas bun. Brândușa Simion nu a comentat până acum acuzațiile, dar iată că are un răspuns. 


Brândușa Simion spune că este în perioada de doliu de 40 de zile și nu vrea să comenteze acuzațiile care i-au fost aduse. Aceasta spune că nu urmărește emisiunile de televiziune, dar tot ce poate afirma este că Victor Socaciu și-a iubit toți copiii la fel de mult și nu a făcut niciodată diferențe. 


„Personal sunt în perioada de doliu de 40 de zile. Ca atare, nu mă interesează nimic, nici ce spune lumea, nici ce spun televiziunile sau presa.


Nu vreau să știu absolut nimic și vă declar că nu urmăresc niciun fel de emisiune de televiziune. Pentru Victor copiii erau la fel. Nu a făcut niciodată diferențe între ei”, a spus Brândușa Simion pentru impact.ro.


Victor Socaciu s-a stins din viață pe data de  27 septembrie, la vârsta de 68 de ani. Victor Socaciu și-a găsit sfârșitul pe patul de spital. Era grav bolnav, iar medicii nu au reușit să îl mai salveze.


Victor Socaciu a fost îngropat la Cornu, lângă Câmpina, acolo unde și-a petrecut ultimii 10 ani din viață. Aceasta ar fi fost ultima lui dorință.


Marina Almășan a dezvăluit care este cel mai mare regret al său după înmormântarea fostului soț, Victor Socaciu


„Fiul meu era foarte dezamăgit pentru că tatăl lui merita o înmormântare la cimitirul Bellu, acolo unde puteau să vină la el oamenii care l-au iubit, nu izolat, rupt de cei cărora le-a dedicat întreaga sa artă.


Înțeleg că toți copiii ar fi vrut să-l înmormânteze la Bellu.(…) Când se vorbește de familia lui în niciun caz nu se vorbește de cei trei copii, pentru că știu sigur că ei și-au dorit să-l înmormânteze la Bellu.


Ca iubitor de muzică, ceea ce sunt, și ca om care apreciază foarte mult artiștii, consider că un artist de talia lui merita să-și aibă locul acolo unde sunt marii artiști ai acestei țări”, a declarat Marina Almășan într-o emisiune TV, conform wowbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel