Brad Pitt, atac dur la adresa Angelinei Jolie. Ce acuzații îi aduce fostei sale soții

Data publicării:
Angelina Jolie și Brad Pitt, captura foto Youtube
Descriere foto: Angelina Jolie și Brad Pitt, captura foto Youtube

Brad Pitt a lansat o serie de acuzații la adresa fostei sale soții, Angelina Jolie. 

Brad Pitt susţine că cea de-a doua soţie a lui, actriţa Angelina Jolie, "nu a contribuit cu nimic" la succesul afacerii lor cu vinuri şi că a afectat reputaţia acesteia atunci când a decis să vândă jumătatea ei din companie către un partener străin.

În 2008, cei doi actori americani, care au împreună şase copii, au cumpărat pachetul majoritar de acţiuni în compania care gestionează firma de vinuri şi podgoria sa din sudul Franţei, unde s-au şi căsătorit în 2014 şi unde au petrecut mai multe vacanţe în familie pe durata relaţiei lor.

În cea mai recentă plângere depusă de Brad Pitt în cadrul bătăliei sale judiciare cu Angelina Jolie privind vânzarea Castelului Miraval, starul hollywoodian, în vârstă de 58 de ani, afirmă că fosta lui soţie, în vârstă de 47 de ani, "a încercat în mod intenţionat să îl rănească" atunci când şi-a vândut acţiunile pe care le deţinea în acea companie producătoare de vinuri. Brad Pitt afirmă că el şi Angelina Jolie au fost de acord să nu îşi vândă niciodată acţiunile deţinute în afacerile de familie fără consimţământul celuilalt.

Angelina Jolie nu a răspuns deocamdată solicitărilor revistei People de a face declaraţii pe această temă.

Avocaţii lui Brad Pitt au declarat în acele documente, depuse vineri la Tribunalul Superior din Los Angeles, că domeniul  devenise "pasiunea lui" şi un proiect care a devenit "o afacere globală de multe milioane de dolari şi unul dintre cei mai apreciaţi producători de vin rosé din lume" datorită muncii sale. Actorul a acuzat-o pe Angelina Jolie că "nu a contribuit cu nimic la succesul domeniului".

Actorul pretinde că Angelina Jolie a plănuit să îşi vândă acţiunile în octombrie 2021 către Tenute del Mondo, un grup care este "înclinat să preia controlul asupra domeniului de vinuri" şi care este "deţinut indirect şi controlat de Yuri Shefler, un miliardarul rus".

"Jolie a continuat şi a parafat pretinsa vânzare în secret, acţionând în mod intenţionat pentru a-i ascunde lui Brad Pitt acest lucru şi fiind conştientă că încălca drepturile contractuale ale lui Pitt", au precizat avocaţii acestuia.

Ei mai spun că o companie a Angelinei Jolie îi datorează unei firme a lui Brad Pitt dreptul de prim refuz şi, ca urmare, tranzacţia a încălcat acel drept. Angelina Jolie, care a depus actele de divorţ în 2016, a primit iniţial din partea unei instanţe, în septembrie 2021, dreptul de a vinde partea sa din compania de vinuri.

Avocaţii lui Brad Pitt mai spun că Yuri Shefler a lansat o operaţiune de preluare ostilă a domeniului  şi încearcă să obţină "informaţii confidenţiale în beneficiul companiei sale concurente". Plângerea depusă vineri în instanţă îl acuză pe miliardarul rus că foloseşte "tactici comerciale infracţionale şi asociaţii profesionale dubioase", care "periclitează reputaţia mărcii pe care Brad Pitt a construit-o cu mare atenţie". "Jolie a încercat să îl oblige pe Pitt să intre într-un parteneriat cu un străin şi, mai rău decât atât, cu un străin care are asociaţii şi intenţii otrăvitoare", au adăugat avocaţii starului hollywoodian, relatează Agerpres.

Brad Pitt solicită daune "cu o valoare ce va fi stabilită de tribunal" şi a cerut ca tranzacţia realizată de Angelina Jolie să fie declarată "nulă şi neavenită".

Actorul a cerut şi ca acest proces să fie judecat de un juriu.

Anterior, Angelina Jolie a avut anumite probleme atunci când şi-a vândut acţiunile deţinute în Quimicum, compania care deţine şi gestionează domeniul, din cauza divorţului ei de Brad Pitt, care era încă în desfăşurare. În iulie, actriţa a cerut unui tribunal din California să permită vânzarea în pofida faptului că dispoziţiile asociate sentinţei de divorţ nu erau încă finalizateGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel