Brad decorat în mod inedit la un spital cu pacienţi COVID-19. IMAGINI VIRALE

Data publicării:
Sebastian Nikiel , pixabay
Descriere foto: Sebastian Nikiel , pixabay

În ciuda situației epidemiologice grave din țara noastră, Spitalul de Pneumoftiziologie din Siubiu le-a redat pacienților zâmbetul pe buze cu un brad  special.

Pacienţii care se internează la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, unde există şi bolnavi de COVID-19, sunt întâmpinaţi de un brad decorat într-un mod inedit, cu mănuşi, vizieră, halat şi mască de protecţie, asemenea unui cadru medical echipat pentru a fi protejat de contactul cu noul coronavirus.

"Colinde, colinde, e vremea colindelor! Spitalul de Pneumoftiziologie îşi întâmpină pacienţii într-o atmosferă caldă, cu speranţă în magia Crăciunului şi într-un An Nou care să ne aducă mai multă sănătate! În plus, se pare că săptămâna viitoare nici pacienţii noştri nu vor fi ocoliţi de darurile lui Moş Crăciun", este anunţul publicat pe pagina oficială de Facebook a spitalului sibian, potrivit Agerpres.Spitalul de Pneumoftiziologie tratează atât pacienţi cu COVID-19, dar şi cu alte probleme respiratorii. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel