Botezul fiului lui Cabral și Andreea Ibacka, întrerupt de un incendiu. Flăcările mari au fost aproape de locația evenimentului

Data actualizării: | Data publicării:

Cabral și Andreea Ibacka au avut parte de un incident neplăcut, la petrecerea de botez a lui Tiago.

Andreea și Cabral Ibacka și-au creștinat copilul cel mic, pe Tiago, pe 14 mai. Pe lângă momentele frumoase de care s-au bucurat la acest important eveniment, cei doi au avut însă parte și de o surpriză mai neplăcută, care le-a dat, atât lor, cât și invitaților, câteva momente de panică. Chiar în vecinătatea locului unde a avut loc petrecerea botezului a izbucnit un incendiu destul de mare. Petrecerea a fost astfel întreruptă pentru câteva momente, până când focul a fost stins, iar pompierii au declarat faptul că nu sunt victime. 

Cabral a fost cel care a filmat întreaga scenă și a postat-o pe rețelele de socializare. Tot el a fost și cel care și-a asigurat fanii că nimeni nu a fost rănit, iar focul a fost stins. Totuși, există câteva pagube materiale destul de mari.

"Toată lumea ok. Vecinii sunt toți bine. Speriați, dar bine. E pace" , a fost mesajul transmis de Cabral, pe rețelele de socializare.

Cabral și Andreea Ibacka și-au creștinat băiatul

Andreea și Cabral Ibacka l-au botezat pe Tiago, băiețelul lor de doar câteva luni. Cei doi părinți extrem de emoționați au împărtășit primele gânduri care îi încearcă chiar înainte de a merge spre biserică. Părinții au optat pentru un candy bar delicios, în cadrul evenimentului, iar tortul celui mic a fost format din patru etaje, imaginea sa fiind reprezentată de un ursuleț.

"Mergem la botez, au trecut lunile. Ne pregătim de mult pentru eveniment și parcă tot pe ultima sută suntem.", a fost mesajul transmis de Andreea Ibacka pe Instagram.

Cine sunt nașii lui Tiago

Cuplul a ales ca părinți spirituali pentru cel mic, tot o pereche celebră din showbizul românesc. Irina și Răzvan Fodor l-au botezat pe Tiago, aceștia fiind și printre prietenii apropiați ai lui Cabral și Andreea. 

"Astăzi avem un eveniment foarte important în familie. Îl botezăm pe Tiago, băiețelul Andreei și a lui Cabral. Nașule, ești pregătit?", a spus Irina Fodor pe instastory.

"Nașul e pregătit, el s-a născut să fie naș. Hai să înceapă petrecerea.", i-a răspuns soțul ei.

Printre cuplurile celebre ce au participat la eveniment a mai fost și cel format dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel