Bono, Letitia Wright şi Pharrell Williams, în distribuţia unui film de animație

Data publicării:
Sing 2, foto Facebook
Descriere foto: Sing 2, foto Facebook

Rockerul Bono - solistul trupei U2 -, cântăreţul Pharrell Williams şi actriţa Letitia Wright vor asigura vocile unor personaje din filmul de animaţie "Sing 2", produs de Universal şi Illumination.

Această continuare a filmului "Sing" din 2016 va prezenta spectatorilor o serie de personaje noi, ale căror voci vor fi asigurate de Bobby Cannavale, Chelsea Peretti, Halsey şi Eric Andre.

Actorii Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johanson, Taron Egerton şi Nick Kroll îşi vor relua personajele interpretate în filmul original.

Animaţia "Sing 2", scris şi regizat de Garth Jennings, va fi lansată în cinematografe pe 22 decembrie 2021.

Filmul original a prezentat povestea unor animale care participă la un concurs de interpretări muzicale. În noul film, personajul Buster Moon (un koala a cărui voce este asigurată de Matthew McConaughey) şi prietenii lui doresc să îşi extindă talentele muzicale dincolo de scena locală şi să cânte în cea mai prestigioasă sală de concerte din industria de divertisment.

Rockerul Bono, aflat la debutul său într-un film de animaţie, îl va interpreta pe leul Clay Calloway, care devine cel mai retras star rock din lume după moartea soţiei sale. Înainte ca Buster Moon şi prietenii lui să îl impresioneze pe un mogul intimidant din industria muzicală - lupul Jimmy Crystal (interpretat de Bobby Cannavale) - care poate să le asigure accesul pe scena acelei săli prestigioase, ei trebuie mai întâi să îl convingă pe Clay Calloway să li se alăture şi să cânte în acel spectacol, notează Agerpres. 

Cântăreţul Pharrell Williams va asigura vocea lui Alfonso, un elefant care deţine o tonetă mobilă de îngheţată, de care se îndrăgosteşte timida Meena (Tori Kelly). Halsey va asigura vocea personajului Porsche, fiica adolescentă a lui Jimmy Crystal. Letitia Wright va fi o felină dansatoare care îl ajută pe masculul gorilă Jimmy (Taren Egerton) să aibă din nou încredere în el însuşi în timp ce învaţă un nou număr de coregrafie.

Filmul de animaţie "Sing", lansat pe marile ecrane în 2016, a obţinut încasări de 634,1 milioane de dolari la nivel mondial

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel