Lidia Fecioru, BOLILE provocate de emoțiile negative: Dacă noi trăim într-o viață tristă, vom transforma corpul într-o magazie de boli

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt bolile provocate de fiecare emoție în parte.

Ldia Fecioru a dezvăluit care sunt principalele boli cauzate de emoții și cum fiecare stare în parte lovește către un organ. Aceasta spune că majoritatea stărilor negative sunt cauzate chiar de noi înșine și, tocmai din acest motiv, trebuie să învățăm să le controlăm.

"Sunt unele probleme care vin karmic, dar sunt și foarte multe care vin din cauza obiceiurilor noastre din viață. Adică, dacă noi trăim într-o viață tristă, ternă, cu supărări, începe să vină o formă de negativitate în sufletul nostru și noi vom transforma corpul nostru într-o magazie de boli. Primul lucru se va duce pe fondul energetic, oamenii se vor îmbolnăvi energetic. Șă nu uităm că și invidia, egoismul, îmbolnăvesc foarte tare. Oamenii nu își dau seama atunci când spun: Dar ce am spus rău? De fapt, în sufletul lui e o formă de invidie, care îl îmbolnăvește pe parcurs. Nu ne bucurăm pentru ceilalți, pentru că negativul e mai accesibil și e mai ușor să se ducă aici, decât către pozitiv.", a declarat Lidia Fecioru, în emisiunea La  Măruță, de pe ProTV.

Ce se întâmplă când femeia își vorbește de rău partenerul

"Când femeia își vorbește de rău bărbatul, chiar dacă el nu aude, ea de fiecare dată se lovește cu lovituri crunte, în organele ei genitale, adică sâni și restul organelor. Și ne trezim cu diferite tumori, probleme, din această cauză. ", a continuat aceasta.

Boala provocată de stres

"Stresul dezvoltă și își pune amprenta asupra glandei tiroide. Ea ține de tot ce înseamnă emoțional, de sistemul nervos. Nici nu trebuie să fim foarte indiferenți, dar nici prea empatici. Să nu-ți încarci prea mult sufletul cu problemele celor din jur, pentru că atunci se îmbolnăvește tiroida. Ea dă semne de agitație, palpitații, sufocare, intrare în panică, agitație, insomnie și de aici începe coșmarul.", a continuat ea.

Consecințele provocate de frică

"Frica este a rinichilor și iarăși ne întoarcem la sistemul nervos, care începe să scoată mult mai multă adrenalină, decât hormon și atunci ne dăm peste cap tot ce înseamnă pancreas, glanda tiroidă. Nu trebuie să fim indiferenți, ci echilibrați. Trebuie să facem lucruri frumoase pentru noi, măcar 15 minute trebuie să ne găsim și pentru noi. Sportul ajută să eliminăm din negativitate și începe să ne placă de noi.", a dezvăluit Lidia Fecioru.

Anxietatea duce la depresie

Lidia Fecioru avertizează asupra faptului că dacă ne confruntăm cu o stare de anxietate pentru mai mult timp, trebuie să apelăm neapărat la ajutorul specialiștilor, pentru că acesta este primul semn al depresiei.

"Anxietatea, dacă durează mai mult timp, înseamnă deja o formă de depresie. Anxietatea este așezată mereu cu frica și acolo este clar o problemă a sistemului nervos și trebuie tratată la un psihiatru sau la un psiholog. Nu trebuie să ne fie rușine de mersul la psiholog, du-te și vezi care e problema. Nu trebuie să vă ascundeți starea sub preș, pentru că se va face ca o grămadă și o să vă împiedicați de ea și vei cădea în propriile tale probleme.", a zis ea.

Ce pățesc oamenii geloși

Gelozia nu are urmări doar asupra partenerului, ci mai mult asupra propriei noastre sănătăți.

"Gelozia este a ficatului și a fierii. Când oamenii sunt geloși asta se întâmplă. Omul se supără pe el, atunci când are o criză de gelozie, supărarea nu se duce pe partener. Nu avem nevoie de studii clinice, pentru a vedea asta, orice psihoterapeut știe asta.", a continuat Lidia Fecioru.

Empatia prea accentuată are efecte asupra stomacului

"Sănătatea stomacului și a intestinului gros ține de partea asta de empatie, ține de nevroze. Oamenii nu vor să se deschidă, să comunice, își închid sentimentele în ei și unde se duc toate?", a spus ea.

De unde pleacă durerile de spate

"Durerea de spate semnifică faptul că duci probleme altora în spate, duci prea mult. Le pui pe cocoașă și le duci, până o să cazi.  Astea te doboară, te pun în genunchi. Cei pe care i-ai dus în spate se vor scutura și vor pleca, dar tu vei rămâne cu ele. Fiecare cu problema lui, ajutăm, dar puțin. Asta este empatia, să ajutăm puțin.", a încheiat Lidia Fecioru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel