Boier Bibescu, pe patul de spital. Artistul și-a îngrijorat fanii: ”Rugați-vă pentru mine”

Data publicării:

Boier Bibescu a ajuns pe patul de spital. Artistul le-a cerut ajutorul fanilor. 

Boier Bibescu și-a îngrijorat fanii, după ce s-a fotografiat pe patul de spital. Artistul le-a mărturisit fanilor că este o zi importantă pentru el și i-a rugat să se roage pentru el. Totodată, acesta a ținut să precizeze că îi iubește pe toți

Artistul  nu a dat mai multe detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă. 

Boier Bibescu, pe patul de spital

”Rugați-vă pentru mine. Azi e cea mai importantă zi din viața mea. Vreau să știți că vă iubesc pe toți. Și un om ca mine nu o să mai găsiți, vă spun sincer. Numai dragoste”, a spus Boier Bibescu pe Instagram.

Cum a cunoscut-o Boier Bibescu pe soția sa

Pe lângă cariera de artist, Boier Bibescu se mândrește și cu familia frumoasă pe care o are. Artistul formează un cuplu de câțiva ani buni cu Alina, frumoasa lui soție. Cei doi sunt și părinții unui băiețel minunat. Într-un interviu mai vechi, Boier Bibescu a povestit cum s-a cunoscut cu soția sa. 

”M-am cunoscut cu ea pe radio. Mi-a dat mesaj să ne întâlnim. Am ars-o prieten gen un an și ceva, doi. Vorbeam câte 12-13-14 ore la telefon, vreo doi ani și după s-a întâmplat întâmplarea. Prima dată când am pupat-o am dus-o la o lansare! ”, a spus el pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Ce spune Boier Bibescu despre stilul său

Boier Bibescu nu poate trece neobservat. Solistul și compozitorul este una dintre cele mai extravagante apariții din showbiz, atât prin stilul vestimentar, cât și prin cel muzical. Acesta a recunoscut că îți face singur ținutele și nu apelează niciodată la stiliști.
„De obicei, îmi fac eu singur hainele. Adică, dacă-mi place ceva sau îmi place un material, îmi fac un tricou, o bluză, o pereche de pantaloni. Ăsta e stilul meu. Ăsta e stilul meu încă de la început. Nu era la modă. Eu sunt tot: propriul stilist, propriul designer, propriul producător. Croitor nu. Am o doamnă cu care colaborez și căreia îi mulțumesc, ea mă ajută mereu”, a spus Boier Bibescu, pentru libertatea.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel