Bogdan Mocanu, pe cale să rămână paralizat din cauza unui accident rutier: „Pasagerului îi curgeau cioburi cu sânge din cap”

Data actualizării: | Data publicării:
Bogdan Mocanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bogdan Mocanu, sursa foto Instagram

Bogdan Mocanu a trecut prin clipe de groază din cauza unui accident rutier. 

Bogdan Mocanu a cunoscut succesul odată cu participarea în emisiunea Puterea Dragostei. Acesta se bucură de o comunitate foarte mare de fani pe rețelele de socializare, însă puțini cunoscut prin ce traumă a trecut acesta în urmă cu câțiva ani. Pe când avea doar 18 ani, Bogdan Mocanu abia își luase permisul de conducere, așa că a vrut să facă o plimbare cu mașina. 


Din cauza lipsei de experiență, acesta nu a știu să adapteze viteza la condițiile de drum și s-a răsturnat cu mașina. Accidentul a fost unul extrem de grav, mai ales că pasagerul din dreapta a fost grav rănit. 


Bogdan s-a temut atunci că ar putea rămâne paralizat, deoarece după impact nu își mai simțea picioarele. Chiar dacă prietenul lui a ajuns de urgență la spital, artistul a mers seara direct în club pentru a sărbători că a scăpat cu viață din acel accident extrem de grav. 


”A fost traumatizant, dar nu am realizat atunci pe loc. Celalalt pasager era atarnat peste mine si am crezut ca l-am omorat. Nu puteam sa imi misc picioarele si am zis ca am paralizat.


Primele cuvinte ale pasagerului au fost si la el ca nu isi poate misca picioarele. Am iesit pe geam. Eram intr-un sant urias. S-au oprit masini sa ne ajute. Pasagerului ii curgeau cioburi cu sange din cap. l-am dus la urgente pentru ca si-a fracturat gatul, iar eu am mers in club sa beau de fericire ca traiesc", a povestit Bogdan Mocanu la Cea mai tare din parcare, de pe  Antena Stars.

 

Citește și: Pepe, secrete din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”: „Știu foarte clar cum e jocul ăsta, pentru că e un joc până la urmă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel