Bogdan Mocanu, la un pas să rămână fără braț, după ce a fost tăiat cu maceta: „Rana nu prea arată bine

Data publicării:
Sursa foto: Bogdan Mocanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bogdan Mocanu, instagram

Bogdan Mocanu riscă să rămână fără braț, după ce a fost tăiat cu maceta într-un club. Starea artistului nu este tocmai bună. 

Bogdan Mocanu se află la un pas de a rămâne fără braț, după ce a fost rănit cu o macetă, într-un club. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” s-a lăsat pe mâna medicilor de la Spitalul Floreasca, după ce medicul din Constanța, care i-a acordat primul ajutor, mai rău i-a înrăutățit situația. Artistul susține că medicul respectiv i-a vorbit pe un ton ridicat și nu și-a făcut bine treaba.

“În momentul de față, rana nu prea arată bine, pentru că am ajuns la Urgențe, am ajuns puțin recalcitrant și, sincer, am vorbit cam urât cu medicii de acolo, în schimb era datoria lor să își facă treaba bine, și tocmai de asta am fost și supărat, la momentul respectiv. Medicul care m-a cusut a fost un pic mai recalcitrant, să zic așa. Nu mă deranjează că a fost recalcitrant medicul cu mine, ci pur și simplu mă deranjează că nu și-a făcut treaba bine, pentru că am ajuns în București la Floreasca, la Urgențe și când mi-au dat pansamanetul jos și au văzut ‘opera de artă’ au zis că nu e ok”, a mărturisit Bogdan Mocanu, la Antena Stars.

Bogdan Mocanu: “Dacă se face vreo cangrenă, poate să conducă și până la amputarea brațului”

Acum, Bogdan Mocanu se teme că și-ar putea pierde brațul. 

“Trebuie să mă duc să îmi facă anestezie, să îmi scoată tot ce mi-au făcut cei de la Constanța și să coasă, din nou, mai îndeaproape. Am încărcat poza pe un grup din America, pe care se postează răni mai grave și acolo toată lumea a început să scrie că separat de cusătură, eu fiind diabetic dacă se infectează cumva rana și se face vreo cangrenă, poate să conducă și până la amputarea brațului”, a adăugat artistul.

Bogdan Mocanu, pe cale să rămână paralizat din cauza unui accident rutier

Bogdan Mocanu a cunoscut succesul odată cu participarea în emisiunea Puterea Dragostei. Acesta se bucură de o comunitate foarte mare de fani pe rețelele de socializare, însă puțini cunoscut prin ce traumă a trecut acesta în urmă cu câțiva ani. Pe când avea doar 18 ani, Bogdan Mocanu abia își luase permisul de conducere, așa că a vrut să facă o plimbare cu mașina. 


Din cauza lipsei de experiență, acesta nu a știu să adapteze viteza la condițiile de drum și s-a răsturnat cu mașina. Accidentul a fost unul extrem de grav, mai ales că pasagerul din dreapta a fost grav rănit.  Bogdan s-a temut atunci că ar putea rămâne paralizat, deoarece după impact nu își mai simțea picioarele. Chiar dacă prietenul lui a ajuns de urgență la spital, artistul a mers seara direct în club pentru a sărbători că a scăpat cu viață din acel accident extrem de grav. 


”A fost traumatizant, dar nu am realizat atunci pe loc. Celalalt pasager era atarnat peste mine si am crezut ca l-am omorat. Nu puteam sa imi misc picioarele si am zis ca am paralizat. Primele cuvinte ale pasagerului au fost si la el ca nu isi poate misca picioarele. Am iesit pe geam. Eram intr-un sant urias. S-au oprit masini sa ne ajute. Pasagerului ii curgeau cioburi cu sange din cap. l-am dus la urgente pentru ca si-a fracturat gatul, iar eu am mers in club sa beau de fericire ca traiesc", a povestit Bogdan Mocanu la Cea mai tare din parcare, de pe  Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel