Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, despărțire cu repetiție sau strategie de marketing? Ce au observat fanii pe conturile celor doi de Instagram

Data publicării:
Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, sursa foto Facebook
Descriere foto: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, sursa foto Facebook

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cântăreții momentului și unul dintre cei mai deschiși artiști de la noi din țară, atunci când vine vorba despre fanii lui. Extrem de activ pe toate rețelele de socializare, acesta își ține la curent admiratorii, cu toate detaliile atât despre viața lui profesională, cât și despre cea personală. Cunoscută fiind povestea de dragoste, pe care artistul o trăiește cu frumoasă dansatoare Cristina Pucean, în ultimele zile au apărut câteva detalii pe conturile lor de social media, care au ridicat multe semne de întrebare și au semănat îngrijorarea în rândul admiratorilor frumosului cuplu.

Dacă în urmă cu câteva luni, amorezii își strigau dragostea pe rețelele de socializare, în prezent, se pare să se fi lăsat liniștea…și nu numai.

Nu pot să vă dau un răspuns și să zic sunt sau nu sunt

Nu mai departe de luna decembrie a anului trecut Cristina posta o poză emoționantă cu ei doi la Viena, cu mesajul “Al meu infinit!”.

Tot în perioada respectivă, s-ar fi zvonit că cei doi s-ar fi logodit în secret, pe inelarul Cristinei apărând evident, un inel ce părea de logodnă. Bogdan avea să vină la Antena Stars cu o declarație, care mai mult avea să creeze confuzie: 

”Nu pot să vă dau un răspuns și să zic sunt sau nu sunt. Am fost în vacanță, ne-am întâlnit acolo, am vrut să îi cumpăr și o rochie de mireasă. Ea e și fina mea, acum vreau să mă ocup și de ea. O să vedeți, că o să fac câteva proiecte de se termină șmecheria. I-am pregătit ceva și Cristinei, nu puteam să o las așa”, a declarat artistul conform, Spynews.

Logodiți sau nu, câteva luni mai târziu, conturile de socializare ale celor doi, par să fie pustiite după ce, după contul fiecăruia au dispărut pozele celuilalt sau cele făcute împreună, susține sursa citată. Totodată, se pare că cei doi nici nu se mai urmăresc reciproc.

Noi nu ne-am despărțit, am făcut și eu o strategie de marketing

E adevărat, că nu este pentru prima dată când în presă ies zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit, dar Bogdan avea să iasă, ulterior, și să declare că totul a fost doar o strategie de marketing, cu rolul de a-și promova o piesă nouă. 

„Noi nu ne-am despărțit, am făcut și eu o strategie de marketing. Ne-am făcut că ne-am despărțit, am înșelat-o cu o păpușă, mai mult n-am făcut”, declara artistul la Xtra Night Show. „Avem o relație criminală! Te iubesc, Cristina! Ești cea mai frumoasă și cea mai specială fată. În ciuda aparențelor, să știți că oamenii sunt foarte surprinzători, așa cum și de mine se vorbesc multe și am putut să dovedesc alte lucruri, așa și Cristina mea e pe bune numărul 1”, avea să continue artistul declarația sa.

Dacă și de această dată este vorba despre o strategie a celor doi, rămâne de văzut. Până atunci, paginile lor de socializare spun cu totul altceva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel