Bodyguard-ul lui Fulgy, detalii neștiute despre viața artistului. Ce dezvăluiri a făcut bărbatul: ”Mai încercau unii să-l atragă cu ceva”

Data actualizării: | Data publicării:
Fulgy, foto Instagram
Descriere foto: Fulgy, foto Instagram

Samuel Costache, bodyguard-ul lui Fulgy, a făcut dezvăluiri neștiute despre fiul Clejanilor.

De mai bine de trei săptămâni, în familia Clejanilor este multă tensiune, după ce fiul lor a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. De atunci, tot mai multe detalii din viața lui Fulgy au ieșit la iveală. Recent,  Samuel Costache, bodyguard-ul acestuia, a făcut declarații incendiare la Xtra Night Show, de la Antena Stars, despre ”belelele” din care l-a scăpat pe fiul Clejanilor.

Bărbatul a declarat că de fiecare dată mai încercau unii băieți să-l atragă cu diverse substanțe, însă, atunci când simțea că se întâmplă ceva, intervenea imediat. De asemenea, acesta a spus că îi pare foarte rău de situația în care se află acum Fulgy și speră ca acesta să-și revină cât mai repede. Bodyguard-ul artistului a ținut să precizeze faptul că niciodată nu au venit la fiul Clejanilor dealeri de droguri.

”Au mai încercat unii băieți să-l atragă cu ceva și eu, când simțeam că i se întâmplă ceva, interveneam imediat. Mie chiar îmi pare rău că a ajuns în anul ăsta la Spital, la psihiatrie și chiar îmi doresc să iasă cât mai repede. Tot timpul stăteam lângă el și nu veneau dealeri de droguri. Am fost o singură dată la el acasă și m-am simțit foarte bine cu el, nu a avut un comportament ciudat. Am băut suc, am ascultat muzică.”, a declarat Samuel Costache, bodyguard-ul lui Fulgy, pentru Xtra Night Show.

În urma situației în care a fost implicat fiul lor, Ioniță și Viorica de la Clejani au decis să nu mai discute despre acest subiect. Ioniță a ținut să transmită faptul că singurele declarații pe care le va mai da vor fi legate doar de proiectele muzicale.

 

”Începând din acest moment, unicul subiect pe care voi comunica cu reprezentanții Mass-Media este cel privind viața profesională, proiectele muzicale pe care le pregătim, fiindcă noi rămânem aceeași care pun respectul față de meserie și de public mai presus de orice.”, a scris Ioniță de la Clejani de pagina oficială de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel