Bodo de la Proconsul, primul mesaj după ce Răzvan Gorcinski a murit: „Am aflat că are septicemie duminică”

Sursa foto:Proconsul, Facebook
Descriere foto: Sursa foto:Proconsul, Facebook

Bodo de la Proconsul este extrem de afectat de moartea colegului său de trupă, Răzvan Gorcinski.

O veste tristă a îndoliat astăzi industria muzicală. Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, s-a stins din viață, iar colegii săi au fost cei care le-au au făcut anunțul devastator. Acesta era internat în spital în stare critică, după ce a fost diagnosticat cu o infecție severă, care, din nefericire, i-a și pus capăt zilelor. Nu doar fanii sunt șocați, ci și apropiații artistului. Bodo de la Proconsul a oferit și câteva declarații în acest sens, el fiind cel care a dezvăluit faptul că Răzvan a aflat de această problemă de sănătate abia duminică. În ciuda încercărilor disperate ale tuturor de a-l salva, corpul acestuia a cedat, iar fostul toboșar a murit de septicemie. Răzvan Gorcinski avea doar 42 de ani și o viață înainte.

“Îmi e greu să dau declarații acum. Vă dați seama că este un moment foarte greu pentru mine și pentru noi toți. Noi am făcut tot ce ne-a stat în putere să îl salvăm, dar nu s-a putut. Am făcut tot ce se poate, dar din păcate, Răzvan ne-a părăsit.

Și noi și familia am aflat că are septicemie duminică. Atunci s-a aflat de problema asta. Din păcate nu s-a mai putut face nimic. Nu știu când va avea loc înmormântarea. Cel mai probabil săptămâna viitoare, dar acestea sunt detalii pe care le va stabili familia lui Răzvan. Este un moment foarte dificil și dureros pentru noi. Mai mult de atât nu pot să spun în acest momente”, a spus  Bodo de la Proconsul, potrivit Fanatik

Trupa Proconsul a fost cea care a anunțat decesul

Trupa Proconsul le-a dat fanilor vestea cea tristă pe pagina oficială de Facebook. Acolo, membrii trupei și-au exprimat durerea, dar și șocul cu privire la această tragedie, transmițându-i un ultim omagiu celui care le-a fost „familie” mulți ani de zile. Comentariile fanilor au început și ele să curgă cu zecile, internauții fiind devastați de această întâmplare.

„Din păcate, Răzvan, prietenul si fratele nostru, nu mai este printre noi.
Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii si miile de concerte.
Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!”, se arată pe pagina oficială a trupei Proconsul.

Ce spunea o apropiată de-a artistului recent

În urmă cu câteva zile, o prietenă apropiată de-a fostului toboșar a postat pe internet un mesaj care le-a dat tuturor de gândit. Aceasta a înștiințat oamenii de faptul că Răzvan Gorcinski se află între viață și moarte, dar, cu toate acestea, pe atunci încă mai exista speranța că artistul va reuși să treacă cu bine peste asta.

„Vreau să ne adunăm cu gândurile și rugăciunile noastre în jurul unui om special, un artist talentat și un suflet frumos. Artistul nostru drag, Răzvan Gorcinski, se află într-o luptă acerbă pentru viața lui. În urmă unei septicemii neașteptate, care a pus stăpânire pe corpul sau plin de viață, starea lui de sănătate este critică.

Răzvan nu este doar un nume în lumea muzicii, ci și un prieten drag și un coleg de neuitat. A lăsat amprenta să muzicală în trupe de legendă care au creat povești precum PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, a împărtășit pasiunea să pentru ritmuri alături de Proconsul și mai recent, Kempes, dar și la Morandi și Antract, iar acum se află la răscrucea unei bătălii vitale”, scrie, joi, pe Facebook, Florența Marin, o apropiată a lui Răzvan Gorcinski.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 sep 2023, 17:12 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience