Bobonete, Diţă şi Rait au supărat-o pe Iulia Albu. Vedeta a fost scoasă din minți și a plecat din platou

Data publicării:
Iulia Albu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, sursa foto Instagram

Iulia Albu a fost ținta glumelor făcute de cei 3 actori. Aceștia i-au spus că seamănă cu Adelina Pestrițu, iar vedeta a plecat din emisiune. 

Actorii Mihai Bobonete, Costi Diţă şi Mihai Rait au prezentat emisiunea lui Cătălin Măruță cât timp acesta se află în izolare la domiciliu, după ce s-a infectat cu SARS CoV-2. 


"Ne-a rugat Cătălin să-l ajutăm cu emisiunea, că el este bolnăvior şi are nevoie să stea acăsică. Am pus mână de la mână şi după ce am vorbit cu Rait şi Costi, am zis da, da, da şi cu trei de da, mergem în finală. Acum ce-o ieşi...nu ştiu că noi live n-am mai prestat aşa în trei", a declarat Bobonete chiar înainte de emisiune. 


Iulia Albu, prezentă în emisiunea „La măruță” a devenit ținta glumelor făcute de cei trei actori. Atacul a fost  inițiat chiar de fosta soție a lui Mihai Albu, care i-a spus lui Bobonete că ar semăna cu Micutzu. 


Bobonete nu s-a putut abține și i-a spus acesteia că seamănă cu Anna Lesko și a întrebat-o chiar dacă nu le va cânta ceva. Mihai Rait Dragomir nu s-a putut abține și i-a spus chiar că seamănă cu Adelina Pestrițu, cu care Iulia Albu este în plin scandal. Cei trei actori au remarcat chiar absența găinii, iar Iulia Albu le-a promis că le va aduce două ouă chiar mâine, când se vor întâlni din nou în cadrul emisiunii „La Măruță”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel