Boala pe care o poți face dacă mergi în Franța. Streinu-Cercel: În special din zona Nisa o putem lua. Nu e neapărat să faci boala, dar o aduci și schimbi mediul înconjurător

Sursa foto: unsplash, autor Adrian Swancar
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Adrian Swancar

Care e boala pe care o poți face dacă mergi în Franța, care sunt simptomele și cum îți dai seama dacă o ai. Mulți oameni nici nu simt.

Pandemia a schimbat în mod dramatic lumea în care trăim.

Incertitudinea continuă, singurătatea și imposibilitatea de a obține tratament, la fel. În multe privințe, provocările pe scară largă pe care le-a creat pandemia COVID-19 erau deja prea familiare membrilor comunității bolilor rare. Acum exista o nouă preocupare pentru ce alte pandemii pot veni. 

Pentru persoanele cu o boală rară, multe dintre lucrurile care au fost dificile în trecut au devenit și mai dificile, iar noi provocări au apărut. În ciuda acestui fapt, pandemia a dus la evoluții promițătoare în cercetarea bolilor rare, o parte pozitivă a acestei perioade dificile.

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 mai 2023, 08:42 | Categorie: Sanatate
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience