Boala „nemiloasă” pe care Rafaella Carra a ținut-o ascunsă. Regina televiziunii italiene a murit la 78 de ani

Data publicării:
Raffaella Carra, captură youtube
Descriere foto: Raffaella Carra, captură youtube

Cântăreaţă, actriţă, dansatoare, Raffaella Carrá a fost indiscutabil una dintre marile vedete ale televiziunii italiene; puţini ştiau însă că ea suferea de o oală nemiloasă.

Luni 5 iulie s-a confirmat una dintre cele mai negre ştiri, Raffaella Carrá s-a stins din viaţă la la Roma, la 78 de ani, în urma unei boli pe care artista a ţinut-o în secret.

Partenerul ei de viaţă timp de 35 de ani, Sergio Japino, a fost cel care a anunţat trista veste a decesului artistei. "Raffaella Carrá s-a stins din viaţă luni la 16:20 după o boală nemiloasă care i-a cuprins corpul său fragil, dar atât de plin de energie", anunţa el într-un comunicat.

Boala ar fi fost un cancer grav la plămâni de care artista suferea de peste un an, au confirmat medii italiene precum TgCom24.

Aceeaşi boală care în 2002 avea să curme viaţa singurului ei frate, Vincenzo, la vârsta de 57 de ani şi cea a mamei sale, Iris Dellutri, în 1987 la 63 de ani.

Din cât se ştie, Raffaella Carráa era fumătoare, dar nu se ştie dacă ea a continuat acest viciu şi în ultimii ani de viaţă.

Cei care vor să-şi ia adio de la marea vedetă a televiziunii italiene pot veni la Primăria din Roma, unde a fost amenajată o capelă, înainte de funeraliile artistei care vor avea loc vineri, au informat marţi surse apropiate familiei.

Miercuri după-amiază cortegiul funerar a pornit de la casa ei din Roma, situată în nordul capitalei, şi s-a încheiat la Primăria capitalei, după mai multe opriri în locuri emblematice pentru regretata artistă, precum sediul Radio Televiziuni Italiene (RAI) şi Teatro Vittoria.

La Primăria din Roma a fost amenajată o capelă, astfel încât pe parcursul întregii zile de joi rudele, prietenii şi admiratorii regretatei artiste să-şi poată lua adio de la marea artistă Raffaella Carrá.

Vineri, la 12:00 ora locală, vor avea loc funeraliile la Basilica di Santa Maria in Ara Coeli, situată în Piazza del Campidoglio, relatează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel