Boala incurabilă de care suferă Oana Matache. Cum o susține Delia, în aceste momente

Data publicării:
Oana Matache, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Matache, sursa foto Instagram

Pentru Oana Matache ultimele luni au fost destul de dure, odată cu anunțul divorțului de Răzvan Mihet și asumarea relației cu Radu Siffredi. Ce nu știe însă, multă lume că frumoasa sora a Deliei Matache, suferă de o boală îngrozitoare încă de la vârstă de 13 ani, boală care nu îi face viața prea ușoară, mai ales în condiții de stress.

 

Boala Oanei este una destul de gravă și de neplăcută, făcând că viața acesteia să fie destul de complicată din foarte multe puncte de vedere. A descoperit-o când era doar un copil și, din nefericire, fiind incurabilă, Oana se lupta în continuare cu ea.

O mică leziune pe braț care avea să îi schimbe viața

„Acum mulți ani, undeva prin adolescență, descopeream că am o mică leziune roșie pe braț, care se numește psoriazis. De atunci am făcut schimbări majore în viața mea și în rutină mea de îngrijire a pielii”, s-a destăinuit Oana, fanilor săi pe Instagram.

Ca de obicei, Delia a susținut-o pe Oana și de această dată, prin tot parcursul ei în lupta cu boala.

Astfel, la scurt timp după ce Oana a fost diagnosticată cu psoriazis, în 2012, Delia lansa o melodie cu un mesaj puternic, pentru persoanele care luptă cu această afecțiune ingrată.

Melodia se cheamă “Ia-mă de mâna” și a fost scrisă la propunerea Asociației Pacienților cu Afecțiuni Autoimune (APPA). Vedeta declara la momentul respectiv, că a fost inspirată de marginalizarea constantă a pacienților cu astfel de boli, relatează Cancan.

Delia, suport discret și necondiționat pentru sora sa

„Am o prietenă care se confruntă cu această boală şi ştiu cu ce probleme se confruntă. Nu puţine sunt situaţiile de viaţă când este marginalizată sau chiar exclusă de ceilalţi, ceea ce sunt convinsă că li se întâmplă şi altor persoane cu psoriazis. Prin această melodie, vreau să transmit tuturor mesajul că sunt alături de ei şi îi îndemn să fie optimişti”, declara Delia la acel moment, încercând, așa cum ne-a obișnuit, să protejeze identitatea surorii sale.

De aceeași discreție a dat dovadă vedeta și în momentul în care, a izbucnit scandalul referitor la relația Oanei cu Radu Siffredi.

„Bine, toată lumea e bine.  Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug. Vorbesc mereu cu toată lumea.

Toată lumea e bine, sănătoasă. Vorbesc cu toată lumea (n.r. vorbește cu Radu Siffredi). Tu crezi că suntem într-un scandal monstru? Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură. Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume.”, declara vedeta, conform aceleiași surse.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel