Boala gravă de care suferă Silvia Dumitrescu. A apărut după ce mama sa a fost răpusă de cancer: „Am avut un șoc emoțional puternic. Atacuri de panică, palpitații...”

Sursa foto: Silvia Dumitrescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Silvia Dumitrescu, instagram

Silvia Dumitrescu a vorbit despre boala cu care a fost diagnosticată, după moartea mamei sale, bolnavă de cancer.

Se spune că timpul vindecă, însă în cazul Silviei Dumitrescu, timpul îi provoacă și mai mare dorul de mama sa. În urmă cu mai mulți ani, cea care i-a dat viață s-a stins din viață, după ce a fost diagnosticată cu cancer. În urma decesului, vedeta a suferit un șoc puternic, care i-a declanșat și o boală autoimună. 

Boala cu care a fost diagnosticată Silvia Dumitrescu după moartea mamei sale

Într-un interviu recent, Silvia Dumitrescu a mărturisit că a fost diagnosticată cu  tiroidită autoimună Hashimoto, boală care s-a declanșat după moartea mamei sale, bolnavă de cancer. Vedeta recunoaște că în acea perioadă a stat numai pe calmante și avea des atacuri de panică, nervozitate și palpitații. 

„Când a murit mama mea, eu am stat numai pe calmante și toți mă luau de lângă ea și mă duceau în altă parte, să nu mi se facă rău. La înmormântare nici nu știu cum a fost. Eram acolo, dar nu îmi amintesc nimic. Îl întrebam pe fratele meu cine a fost. Printre alții, am aflat că au fost și Monica Anghel, Laura Stoica, Dana Bartzer și Dan Craimerman (Dana și Dan sunt nașii de botez ai lui Iulian).

În urma pierderii mamei mele – a murit la 59 de ani, de cancer, când băiețelul meu avea 10 luni – am avut un șoc emoțional atât de puternic, încât m-am îmbolnăvit. Am fost la un doctor endocrinolog și am aflat că am noduli pe tiroidă și hipotiroidie. Iar după niște ani, când niciun tratament nu mă mai salva, am mers în Germania, la o doctoriță care mi-a dat diagnosticul de Tiroidită Autoimună Hashimoto. Am înțeles atunci că silueta mea va avea tot timpul de suferit, că voi avea o lipsă permanentă de anumite vitamine, că voi obosi mai ușor și că starea mea emoțională va avea de suferit (atacuri de panică, stare de agitație, nervozitate, palpitații).”, a povestit Silvia Dumitrescu, pentru VIVA!

Silvia Dumitrescu: „Eu o duceam cu mașina mea la Fundeni să facă radiații ”

„Mama punea pariuri cu prietenii din spital că va fi băiat… Apropo, a câștigat o ladă de bere. (râde) Eu nu făcusem ecografie și nici nu doream să știu sexul copilului. Mama mi-a spus din primele luni că va fi băiat, va avea 4 kg la naștere și voi naște în jurul datei de 20 iulie. Așa a fost (râde) și s-a adeverit și obiceiul acela cu cel care îți pune sare pe cap fără să știi și, după un timp, dacă duci mâna la nas sau la gură, copilul e băiat sau fată…Și apoi râsete, bucurie mare. Tare mult s-a bucurat mămica mea, mai ales că era deja bolnavă de cancer la sân. Eu o duceam cu mașina mea la Fundeni să facă radiații și, într-un final, a fost operată de doctorul Șaptefrați, dar, din păcate, s-a prezentat la spital când boala era deja în stadiul 3 spre 4.”, a mai spus vedeta.

Ce relație a avut Silvia Dumitrescu cu părinții săi

Silvia Dumitrescu a mărturisit că relația cu părinții săi a fost una foarte strânsă. Vedeta își aduce aminte cu drag de momentele prețioase petrecute în sânul familiei sale. 

„Relația cu iubita mea mamă a fost una foarte apropiată. Am fost un copil nebunatic rău… rebelă. Iar mama mea era exact opusul meu, un om blând și iubitor, foarte blajină, pașnică, nu se certa, nu țipa, mereu cu vorba bună și cu duhul blândeții. Părinții mei s-au iubit foarte mult și afecțiunea dintre ei precum și înțelegerea lor au fost motiv de echilibru și model pentru mine.

Tata era mereu vesel și pontos, sportiv din fire și cu simțul umorului dezvoltat. Eu am fost așa o combinație între ei. Până pe la 14 ani eram nedespărțită de tata, apoi, pe măsură ce am crescut, m-am atașat din ce în ce mai mult de mămica mea. Atunci când am născut, i-am dat telefon din spital, de la telefonul public, și am plâns cu hohote. I-am spus cât de mult o iubesc și o prețuiesc și cât de rău îmi pare că am supărat-o deseori, și că abia atunci, știind ce înseamnă nașterea și grija pe care o ai pentru copil, am apreciat ce înseamnă să fii mamă și ce a însemnat ea pentru mine. Câte nopți nu doarme o mamă pentru copilul ei, câte griji își face pentru cea mai mică răceală.”, a mai spus vedeta. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 07 sep 2023, 07:26 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience