Boala de care suferă Otilia Bilionera la Survivor România: „Au scos 2 litri de sânge din stomac”

Data publicării:
Otilia Bilionera, sursa foto Instagram
Descriere foto: Otilia Bilionera, sursa foto Instagram

Otilia Bilionera are probleme de sănătate. De ce boală suferă concurenta de la Survivor România.

Otilia Bilionera esta una dintre cele mai apreciate artiste din România. Melodiile ei au cucerit toate topurile muzicale și au ajuns hit-uri internaționale. Aceasta este una dintre concurentele emisiunii Survivor România. Dar puțini oameni cunosc problemele de sănătate cu care aceasta se confruntă. 


Acum patru ani, medicii i-au salvat viața în Turcia. Aceasta a ajuns de urgență la spital, unde cadrele medicale i-au scos 2 litri de sânge din abdomen. 


Otilia Bilionera spune că se teme pentru viața ei, deoarece în Republica Dominicană este frig și umezeală iar asta i-ar putea afecta rău starea de sănătate. 


Vedeta spune că suferă de o cistită care nu i-a dat pace la ultimele probe. Otilia le-a mărturisit colegilor ei de echipă CRBL, Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac, că îi este teamă pentru viața ei, deoarece îi este frică că ar putea trece din nou prin ceea ce a trăit în Turcia. 


„Când treci prin ce am trecut eu, normal că te panichezi. Am văzut moartea cu ochii. M-au salvat doctorii din Turcia la minut. Mi-au scos doi litri de sânge din abdomen. Mă panichez. Lasă-mă să mă panichez, dacă nu îți pasă, asta e. Treaba ta! Noi suntem fete, avem ovare, suntem mai sensibile le chestia asta.”, a spus Otilia la Survivor. 


Otilia Bilionera se simte singură și îi este foarte dor de familie și de logodnicul ei. Artista est de părere că ceilalți faimoși sunt individualiști și nu le pasă cu adevărat de problemele celor din jur. 


„Mă simt singură aici, mi-e dor de casă, de familie, de prietenii mei, de oameni cărora le pasă. Aici nu ai cu cine să vorbești, toti sunt detașați, individualiști. E greu, simt nevoia să am pe cineva aproape de mine, dacă am o problemă să mă ajute. Aici, dacă spui că ai o problemă, gata, ești la Survivor, trebuie să reziști.”, a mai spus artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel