Blugii pe care ar trebui să îi porți, în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Ali Pazani
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Ali Pazani

O piesă de bază în dulap pe care probabil că o veți găsi în garderoba tuturor este o pereche clasică de blugi. Fie că îi porți în mod casual cu adidași și un tricou, fie că îi îmbraci mai elegant cu botine și o bluză, un pantalon din denim de încredere este o necesitate.

Astăzi, există nenumărate stiluri și croieli, de la clasicii straight-leg și bootcut la blugii la modă mom jeans și flares. Pentru a vă ajuta să vă restrângeți alegerile, astrologul și specialistul în pietre prețioase Danelle Ferreira a dezvăluit care sunt  blugii pe care ar trebui să îi purtați, în funcție de semnul dvs. zodiacal. 

Blugii pe care ar trebui să îi porți, în funcție de semnul tău zodiacal

Berbec: Blugi straight

Berbecul este liderul îndrăzneț al zodiacului, așa că ai tendința de a gravita spre moda care îți reflectă personalitatea firavă.

"Berbecii își doresc o garderobă care pur și simplu emană încredere", împărtășește O'Neill, potrivit bestlife.com. "Culoarea lor preferată este cu siguranță un roșu îndrăzneț sau un portocaliu aprins și nu îi deranjează să poarte haine care merg împotriva așteptărilor."

Pentru a se asocia cu simțul tău aventuros al stilului, îți recomandăm să iei o pereche de blugi eleganți, drepți. Acest favorit de epocă a revenit foarte mult în ultimii ani și este o modalitate excelentă de a-ți păstra un look cool, lăsând în același timp culorile și accesoriile să strălucească.

Taur: Blugi bootcut

Taurul este considerat unul dintre cele mai elegante semne zodiacale, iar tu poți avea tendința de a fi puțin materialist. "Taurii se preocupă de calitatea hainelor lor și au o înclinație pentru mărcile de lux și stilurile elegante", notează O'Neill.

Pentru a-ți însoți gusturile elevate, îți recomandăm denimul bootcut. Acești blugi ajustați se potrivesc bine cu cizme, tocuri și chiar și cu pantofi cu toc, ceea ce îi face alegerea perfectă pentru orice ocazie. În plus, o pereche bună vă poate dura o viață întreagă.

Gemeni: Blugi cu talie înaltă

Gemenii sunt mereu dispuși la ceva nou. Îți place să experimentezi cu tendințele și să îți schimbi stilul.

"Ținutele colorate și jucăușe sunt cele mai bune pentru Gemeni", spune Ferreira. "Ei preferă hainele casual, confortabile, care le permit să iasă în evidență și să arate interesant." Pur și simplu, ai un stil unic pe care alte semne pur și simplu nu l-ar putea scoate la capăt și îți place să ieși în oraș și să-ți arăți look-ul.

De aceea, îți recomandăm o pereche de blugi cu talie înaltă și bine ajustați. Tăietura măgulitoare înseamnă că îi poți purta cu orice, de la topuri de tip crop top la straturi voluminoase, cu confort și ușurință.

Rac: Blugi boyfriend

Racul este sensibil și intuitiv și nu iubește nimic mai mult decât să fie relaxat și confortabil (la urma urmei, ești omul de casă al zodiei). "Îmbrăcămintea de zi cu zi, relaxată, perfectă pentru a fi îmbrăcată în casă, este ideală pentru Rac", spune Ferreira. "Nu au nevoie să arate prea ostentativ sau la modă și preferă hainele confortabile și ușoare."

Prin urmare, nu poți da greș cu o pereche de blugi boyfriend. Acești pantaloni neglijenți, cu o croială relaxată, ar putea părea că i-ai împrumutat de la iubitul tău, dar sunt croiți pentru a se potrivi cu talia ta, pentru o vibrație casual și cool.

Leu: Blugi cropped

Leii sunt încrezători, creativi și pasionați. Îți place să faci o declarație cu alegerile tale de modă, așa că adesea optezi pentru culori strălucitoare, modele îndrăznețe și țesături luxoase.

"Leul tânjește să iasă în evidență din mulțime și, ca atare, se poate îmbrăca peste așteptări pentru ocazie", spune O'Neill.

Pentru a însoți stilul tău atrăgător și dragostea pentru lumina reflectoarelor, îți recomandăm o pereche de blugi cropped. Asortează acești pantaloni cu colanți cu model sau cu o pereche de cizme strălucitoare pentru a atrage cu adevărat atenția.

Fecioară: Blugi skinny

Ca perfecționiști ai zodiei, sunteți practici, organizați și de încredere. "Fecioara este adesea foarte bine pusă la punct, prioritizând culorile neutre și pământii... Stilul lor este simplu, dar elegant, fără a atrage niciodată prea mult atenția asupra lor. 'Less is more' este motto-ul pentru o Fecioară", împărtășește O'Neill.

Pentru a-ți însoți standardele înalte și gusturile particulare, îți sugerăm să investești într-o pereche de blugi skinny foarte buni. Uitați ce ar putea spune ultima prognoză a tendințelor, blugii skinny vor fi întotdeauna o piesă esențială în garderobă - mai ales toamna și iarna, când puloverele și cizmele își fac revenirea.

Balanță: Blugi evazați

Balanțele sunt sociabile și fermecătoare. Îți place să te îmbraci frumos și să arăți bine, așa că optezi adesea pentru piese clasice și elegante.

"Balanța depune mult efort pentru a se asigura că este cea mai frumoasă persoană din încăpere. Orice lucru măgulitor, cool și la modă este perfect", spune Ferreira. Dar, din moment ce ești semnul balanței, vrei să te asiguri că ținutele tale sunt echilibrate între trendy și bun gust.

Pentru a-ți însoți statutul de creator de gust, îți sugerăm o pereche de blugi evazați. Acest favorit al anului 2000 revine în forță și te va face să te simți distractivă și cochetă.

Scorpion: Blugi negri

Scorpionii sunt pasionali și intensi. Adesea optezi pentru piese care sunt întunecate și nervoase, cum ar fi jachetele din piele și tricourile statement. "Garderobele Scorpionului sunt foarte sexy, în principal negre sau poate cu o notă dramatică de roșu", explică O'Neill.

Și, deși ai un aer misterios, nu te ferești niciodată de a face o declarație. De aceea, o pereche de blugi negri va fi baza perfectă pentru orice aspect mohorât pe care încerci să-l transmiți. Această piesă de bază a garderobei funcționează bine și de la zi la noapte.

Săgetător: Capri Jeans

Săgetătorii sunt independenți, aventuroși și optimiști. Îți place să îți exprimi latura creativă și ești adesea atras de piesele care sunt puțin neconvenționale.

"Săgetătorii arată întotdeauna ca și cum tocmai s-au întors de la o petrecere sau dintr-o vacanță. Le place să poarte haine exotice care reprezintă diferite culturi și destinații și pot avea multe articole pe care le-au cumpărat în timpul călătoriilor lor", spune Ferreira.

Deși iubești durabilitatea denimului, stilul tău de viață plin de acțiune cere ceva mai respirabil decât perechea tradițională de blugi. Capris sunt ușori, se potrivesc cu orice anotimp și vă lasă suficient spațiu pentru a vă mișca și a explora.

Capricorn: Mom Jeans

Capricornilor ultra-practici le place să investească în piese care să dureze, așa că optați adesea pentru țesături de calitate și articole care au un farmec atemporal. "Capricornii au un stil foarte tradițional, care este întotdeauna clasic și niciodată revelator", notează O'Neill. "Vor avea un aspect profesional, indiferent de decor, și se simt ca acasă în piese bine croite care îi ajută să emane încredere."

Ești o cumpărătoare isteață care știe că confortul și stilul pot coexista, motiv pentru care credem că blugii de mamă reprezintă cea mai bună pereche pentru tine. Nu numai că sunt confortabili și ușor de purtat, dar se simt chic fără efort.

Vărsător: Blugi rupți

Vărsătorii sunt inovatori, independenți și progresiști. Te orientezi către piese care sunt unice și neconvenționale - exact ca tine.

"Vărsătorii au, de obicei, stilul lor distinct, care este dificil de definit", explică Ferreira. "Multora le place să poarte tricouri cu sloganuri sau opere de artă interesante și nu se feresc de nimic care i-ar putea face pe ceilalți să se uite a doua oară."

Pentru a-ți complimenta statutul de rebel al zodiacului, îți recomandăm o pereche de blugi rupți (cumpără-i așa sau fă-i tu însuți!). Blugii rupți au un aer cool și se potrivesc cu vibrațiile unei liber-cugetătoare ca tine.

Pești: Blugi decolorați

Peștii sunt sensibili, intuitivi și visători. Adesea optezi pentru piese care sunt moi și romantice și care reflectă stilul tău de viață relaxat. "Peștii sunt experți în a se integra în mediul înconjurător, așa că stilul lor se va schimba în funcție de persoana cu care se află în acel moment", spune O'Neill. "Ei aleg adesea stiluri fluide care nu le constrâng mișcarea, iar a avea țesături care sunt moi, mătăsoase sau netede este întotdeauna cel mai bine."

Acești blugi au început cu cultura surferilor în anii 1960, când au devenit decolorați în mod natural din cauza apei sărate și a expunerii la soare. Acest stil de blugi adaugă instantaneu o notă răcoroasă și tinerească oricărei ținute, fără a părea că te străduiești prea mult. În plus, originile de pe plajă sunt perfecte pentru semnul peștelui.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel