Blue Ivy, fiica lui Beyonce, are un talent ascuns și își surprinde familia pe zi ce trece. „M-a transformat în bunica schelet”

Data actualizării: | Data publicării:
Beyonce, instagram
Descriere foto: Beyonce, instagram

Halloween este chiar după colț, iar mama lui Beyonce, Tina Knowles a intrat deja în spiritul înfricoșător, cu ajutorul nepoatei sale de opt ani, Blue Ivy.

Tina Knowles, în vârstă de 66 de ani, a postat un prețios selfie, imediat după ce, nepoata ei, Blue Ivy i-a făcut un machiaj de Halloween, care a transformat-o într-un schelet înfricoșător. ' Blue este un make-up artist minunat! M-a transformat în bunica schelet ” , a spus Tina Knowles, în dreptul fotografiei.

Blue Ivy este pasionată de tot ceea ce ține de makeup

Bunica ei, Tina Knowles, a avut grijă să-i cumpere mai multe produse de makeup, astfel încât să aibă ocazia să experimenteze, deși tatăl ei nu este în totalitate de acord cu asta și speră să fie mai mult o joacă. Ba mai mult, ea are acum la dispoziție un adevărat kit de machiaj profesional. ”Este chiar un make-up artist. Este minunată. Și nu este vorba că îi împrumută din când în când mamei ei rujul. La vârsta ei, își poate face cu ușurință și un machiaj de tip cat eye. Și iată-mă pe mine, care nu îmi pot face o codiță cu eyeliner fără să îmi ruinez întreg machiajul și fără să am răbdarea necesară. Eu nu sunt precum ea. Blue Ivy are toate aceste ingrediente necesare unei cariere în industria frumuseții la vârsta de 8 ani. Și totuși, este fiica lui Beyoncé. Te așteptai la altceva?” a declarat bunica ei, Tina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Blue is a great make up artist ! She made me into Grandma Skeleton !!❤️❤️

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) onGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel