Bitză, piesă despre dorul de România: „E principalul motiv pentru care sunt acum acasă” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Bitză a fost invitat în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Considerat un pilon important în dezvoltarea hip-hopului românesc, Bitză a revenit recent pe scena rap-ului din România, după ce a locuit câțiva ani în Spania.

Bitză a lasat un nou album - Sevraj II

După șapte albume de studio lansate de-a lungul anilor, Bitză a lansat pe recent Sevraj II. Albumul cuprinde 17 piese și featuring-uri cu unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală românească. 
 Printre aceste nume se numără Ombladon, FreakaDaDisk, Tata Vlad, K-Gula cu care a colaborat și pentru Sevraj I, dar și cu artiști noi precum Bvcovia, Butch, Dj Wicked, Phunk B, Kepa, Alan.

 

„Dor de casă” inspirat din dorul de România


Mihai Bitză a locuit aproximativ 6 ani în Spania. În 2020, după instalarea pandemiei, artistul a decis să revină definitiv în România. 


„M-a adus dorul de casă. Să știi că dorul de casă e principalul motiv pentru care sunt acum în România. Dor de casă în sensul de familie și de prieteni și exact la câteva luni după ce au început să ne bage în casă, cu pandemia, cu închis granițele,  atunci am zis că nu mă mai duc în Spania pentru că de-abia m-am reîntâlnit cu familia și părinții, prietenii și dacă mă duc în Spania și trebuie să mai stau cu forța încă 1 an, 2, că nu știai când deschid iar granițele. 

Și am zis n-am chef să mă trezesc pe acolo izolat de toți și de asta practic n-am mai plecat în Spania, înapoi”, a dezvăluit artistul în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.


Întoarcerea în România a dat naștere noului album Sevraj II

Mai mult, artistul spune că revenirea în țară a făcut posibila și lansarea noului album, în acest moment, Altfel, el spune că probabil ar ai fi întârziat apariția.

„Să știi că n-ar fi apărut Sevraj II. Doi dacă lucram în Spania. În Spania lucram muzică în engleză și în spaniolă cu Tata Vlad și dacă nu rămânem în țară n-ar fi apărut Sevraj II”, a mai spus Bitză. 

Fiecare piesă spune o poveste aparte

Întrebat dacă există vreo piesă de pe noul album care ăi este mai aproape de suflet decât celelalte, artistul a dezvăluit că fiecare piesă spune o altă poveste și că, în funcție de stare, fiecare piesă îi este favorită. 

„Mi-e greu să spun pentru că piesele de pe album trec de la subiecte la stări diferite, adică în anumite momente mă reprezintă cel mai bine „Mama spunea ”,în anumite momente mă reprezintă Los Maniachis sau Dor de casă. Deci e foarte greu să spun piesa aia sau piesa aia. Plus că nicio piesă n-are duplicat. Fiecare piese despre un subiect anume. N-am scris, de exemplu, trei piese despre dragoste, e una despre dragoste”, a mai spus artistul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel