Bitză, despre prieteniile din hip-hopul românesc. Continuarea Sevraj, după aproape 20 de ani: „Foarte special și greu de găsit în muzica românească având în vedere ego-urile”

Data publicării:
EXCLUSIV

Mihai Bitză a fost invitatul Georgianei Ioniță, în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Considerat un pilon important în dezvoltarea hip-hopului românesc, Bitză a revenit recent pe scena rap-ului din România, după ce a locuit câțiva ani în Spania.

Bitză a lasat un nou album - Sevraj II

După șapte albume de studio lansate de-a lungul anilor, Bitză a lansat pe recent Sevraj II. Albumul cuprinde 17 piese și featuring-uri cu unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală românească. 
 Printre aceste nume se numără Ombladon, FreakaDaDisk, Tata Vlad, K-Gula cu care a colaborat și pentru Sevraj I, dar și cu artiști noi precum Bvcovia, Butch, Dj Wicked, Phunk B, Kepa, Alan.

Invitat în platoul Spectacola și DC News, Bitză a vorbit despre prietenia care îl leagă de câțiva artiști de top din hip-hopul românesc, cu care continuă să lucreze de peste 20 de ani. 


„Sevraj II vine la aproape 20 de ani distanță față de Sevraj Iși are vreo 17 trackuri. Reprezintă un „Back to the roots”(întoarcere la rădăcini) așa ca stil și ca abordare și mă bucur foarte tare că am avut invitați pe Sevraj doi o mare parte din cei pe care i-am avut pe Sevraj I. 

(...) Prieteniile, da, ceea ce e foarte special și greu de găsit în muzica românească având în vedere ego-urile și tot felul de alte chestii personale. Dar nu e cazul în situația noastră și mă bucur că și pe Sevraj II am colaborat cu Tata Vlad, cu Ombladon, cu FreakaDaDisk, K-Gula și pregătim și un concert de lansare pe 5 mai la Guesthous Club, unde o să fie majoritatea invitaților de pe album cu mine pe scenă și mi-am mai chemat și alți camarazi alături de care am colaborat, respectiv Adrian Despot o să fie cu mine acolo. Vlad Dobrescu, băieții de la Bad and Boujee, cei care au și pe Kiss FM emisiune, suntem colegi la Kiss FM, Samurai, o să fie mulți acolo, Bvcovia, Phunk B, o să fie spumă, așa că vă aștept pe toți acolo, pe 5 mai”, a declarat Bitză, în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. 

Cum a fost primit noul albu


„Reacțiile-s foarte bune și am fost un pic îngrijorat cum va fi primit album, în sensul în care e un old school, adică nu e ceva vreun fresh sau în trend, din punctul ăsta de vedere. Și m-am bucurat foarte tare de reacții pozitive și exact în rândul generației ăsteia tinere. Deci mă bucur de reacții foarte bune și cred cumva că am am reușit să readuc genul de muzică pe care o asculta cam toată lumea acum 20 de ani,  pe vremea noastră, Georgiana”, a mai spus artistul, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. 

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel