"Bineînțeles că există un bărbat în viața mea". Andreea Mantea, detalii despre viața personală

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram

Andreea Mantea a vorbit despre căsătorie, dar și despre David, băiatul ei de 7 ani.

Andreea Mantea lucrează în televiziune de ani buni de zile. Tot televiziunea i-a făcut cunoștință și cu tatăl copilului ei, de care s-a despărțit înainte ca ea să afle că este însărcinată, după cum a declarat luptătorul. Andreea Mantea a decis atunci să păstreze sarcina și se poate mândri astăzi cu un băiețel minunat și un adevărat prieten, care-i dă sfaturi oricând, spune vedeta. Când vine vorba de căsătorie, aceasta este mai reținută și spune că i-a trecut vremea pentru așa ceva.

"Eu n-am timp de măritiș"

"Eu n-am timp de măritiș. De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți. Consider că sunt extrem de fericită și de împlinită. Un om, când ajunge să fie împlinit, nu-i mai lipsește nimic. Și, atunci, nu mai are nevoie de nimeni. Orice ar veni în plus în viața lui, ar deranja echilibrul balanței care există. În viață, trebuie să avem un echilibru în toate. Ori, eu dacă sunt împlinită, nu pot să fiu "mega" împlinită. Sau "foarte" împlinită. O să fie un dezechilibru și nu îmi place.

Bineînțeles că există un bărbat în viața mea. David!", a declarat Andreea Mantea, potrivit click!

"David este un sarcastic și jumătate"

Vedeta a dezvăluit faptul că cel mic are o personalitate diferită față de copii de vârsta lui și o atenționează de fiecare dată, când nu face ceva corect.

"Este un hoțoman. Uite, îmi pare rău că nu m-am gândit să las și alte cadre cu el, gândindu-mă că, totuși, este prea mic. O să zică lumea că este prea obraznic. Lumea nu înțelege că el e foarte liber în exprimare și are o astfel de personalitate. David este un sarcastic și jumătate. El e foarte haios și foarte glumeț. Ieri mi-a intrat în cască: " Te-ai plictisit! Vezi că se vede". Te înțeapă. Mai era o gogoașă, ieri, și am vrut să mă apropii de gogoașă. "Mamă, nu! Mamă, uite-te și în oglindă înainte să o iei, că : dietă!", a adăugat ea.

"E foarte atent la absolut toate detaliile"

"Non-stop. Dacă am părul nu-știu-cum, dacă mă machiez prea tare, dacă nu îmi vine bine ceva, dacă mănânc prea mult, dacă ridic tonul, dacă merg prea repede cu mașina. E foarte atent la absolut toate detaliile. E că un reminder: "vezi că nu mai avem aia", "vezi că nu l-ai sunat pe X", "vezi că nu ai făcut nu-știu-ce". E foarte protector. Are 7 ani și îi găsesc în ghiozdan bilețele de la fete. Și, el pregătește bilețele seara, în loc să își facă lecțiile. Depune foarte multă muncă pentru o fetiță pe care o vede o dată pe săptămână. Stă să îi construiască tot felul de chestii. A învățat să facă origami. Face tot felul de animăluțe, trandafiri, inimioare. Nu mai avem viață. Trebuie să îi pregătim fetei.", a declarat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel