Billie Eilish și-a lansat propria colecție de haine. Cât de piperate sunt prețurile

Data publicării:
Billie Eilish, sursa foto Instagram
Descriere foto: Billie Eilish, sursa foto Instagram

Billie Eilish se bucură de un succes incredibil pe plan muzical, iar acum vrea să dea lovitura și în lumea modei. 

Chiar dacă muzica ei este ascultată de mii de oameni, în special de către adolescenți, Billie Eilish nu vrea să se oprească aici. De-a lungul timpului, Billie a inspirat generații întregi cu stilul vestimentar pe care l-a promovat. Chiar și vedetele de la noi, precum Delia, s-au inspirat de la Billie Eilish. Colecția se numește ”Billie Eilish: The world's a little blurry”, iar articolele sunt deja disponibile pe site-ul ei oficial. Prețurile sunt cuprinse între 20$ și 120$.


„Colecția “THE WORLD’S A LITTLE BLURRY” s-a lansat. Toate articolele sunt create din materiale organice și sunt produse în America. Asta susține economia noastră. Am lucrat foarte mult și am fost atenți la detalii. Veți observa că prețurile sunt un pic piperate, dar asta se datorează faptului că această colecție reprezintă un pas mare către a face hainele mai sustenabile. Sper că a investi în articole de calitate le va face mult mai rezistente”, a scris Billie pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de BILLIE EILISH (@billieeilish)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel