Billie Eilish nu se descurcă deloc bine cu viața de adult. A cumpărat din greșeală 70 de cutii de cereale

Data publicării:
Billie Eilish, sursa foto Instagram
Descriere foto: Billie Eilish, sursa foto Instagram

Billie Eilish a cunoscut un succes incredibil de la o vârstă fragedă și a fost nevoită să ia viața în piept destul de timpuriu. Ce spune artista despre viața de adult?

Cântăreața, în vârstă de 19 ani a acordat un interviu pentru revista Vanity Fair și a povestit despre viața de audlt și probleme cu care s-a cofruntat în trecut. Billie Eilish va apărea pe coperta revistei în luna martie. În cadrul interviului, vedeta a mărturisit că nu se pricepe deloc la viața de adult și în timpul pandemiei a comandat din greșeală 70 de cutii de cereale deoarece nu știa prețul pentru o cutie. 


”E ciudat să mă aflu în poziția asta. Mă simt naivă uneori pentru că nu știu cât costă o cutie de cereale Froot Loops. Am vrut să comand o cutie, am văzut că e 35 de dolari, nu mi-am dat seama că e prea scump. Am comandat de fapt 70 de cutii”, a declarat Billie Eilish pentru Vanity Fair.

 
Artista a vorbit și despre problemele psihice pe care le-a avut în trecut. Billie Eilish face terapie și afirmă că acum se simte mult mai bine. S-a împăcat chiar și cu fratele ei, cu care nu avea deloc o relație bună, chiar dacă el este producătorul și colaboratorul ei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Vanity Fair (@vanityfair)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel